God natt bloggen!!!

God natt alla läsare hoppas ni drömmer om något ni gillar eller någon som ni gillar. Imorgon blir det skolan och stall och gitarr så det blir mycket som händer i morgon!!! Men sov så gott

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_506894729606ee4172db7e1c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_506894729606ee4172db7e1c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_506894729606ee4172db7e1c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_506894729606ee4172db7e1c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_506894729606ee4172db7e1c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_506894729606ee4172db7e1c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_506894729606ee4172db7e1c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_506894729606ee4172db7e1c.jpg" class="image">


Är nu på väg!!

Japp är då på väg hem!!! Så jag kommer iallafall få vara i stallet en liten stund som är så bra!!! Har hjälpt till hemma så att vi kan åka hem snabbare så jag är nöjd med min insats:)
Längtar efter de fina och underbara stall med så många fina och snälla hästar och fina människor.

Santi och Froy kommer snart och ger er äpplen!!!! Så ni behöver inte längta så länge till !!!

Lyssnar på NRJ så jag har något att göra de tipsar jag om helt klart!!!


Fridlyst

Nu blir det fridlyst med familjen!!!
Inte så kul men det är bara jag som vill kolla på körslaget!!!


Idag

Hjälp jag orkar inte vara här och tänka på att jag kunde ha varit i stallet istället. Jag blir bara så trött.
Jag kommer bara att sitta här i soffan och kolla på tv hela dagen.


Stallet

Nu ska jag och Nora till stallet. Ska vara där till kvart i fem sen måste jag åka hem för jag så åka till Happys kalas. Köpte ett jätte snyggt iPhone skal i 3D. Hoppas hon blir glad. Ska sova över hos henne och sen åker jag hem lämnar sakerna och drar vidare till stallet. Så ser min helg ut. Saknar Anna de var jätte länge sen vi var tillsammans i stallet på en helg.

Min mamma och pappa ska även måla om mitt rum!!! Hoppas de blir fint!


Dagens klädsel!!!

Tröja: Kappahl
Kjol:H/M
Tajts:Lindex


Vaknade just

Jag vet faktiskt inte varför jag vaknade nu men jag gjorde det så jag får nog gå upp nu!!! Idag så ska Nora och jag prata med Jane det blir nog lite pirrigt är ganska nervös. Vi slutar kvart över ett så jag tror att vi kan vara där i god tid!!!
Hoppas jag!!
Alva ska inte till stallet idag för att hon har dans så då blir det bara Nora jag och Maria.


Santa ❤❤❤❤

Idag så hoppade jag med Santa vi hoppade 60cm och det gick jätte bra. Vi hoppade diagonal och serie. I slutet av lektionen så hoppade vi bana på 60cm det gick jätte bra så jag är så nöjd med min lilla Santa!!!!
Alva fick sin lilla bebis också så vi fick dom som vi ville ha.
Donna var lite busig men Alva ramlade inte av som tur var!!

Lite bilder på mig just nu!!


Datorn

 
Nu har jag lite fritid på datorn så då tänkte jag att jag skulle blogga till er.Jag har varit med alva nästa hela dagen och snart ska jag ha franska med henne.Men ni kanske vill se mitt projekt ska gå och kolla i fall det går.Tyvärr så gick det inte men ni får se den senare hoppas jag hej då alla gryma läsare

Börjar

Börjar om en kvart och sitter fortfarande och äter!!!!
Och min kompis mår lite dåligt så vi försöker att hjälpa henne och så vidare!!!
Men vi får ses sen hej då


Hoppa

Ska nog hoppa Conny idag tror jag.
Vi skulle ju skriva upp vilka hästar vi ville helst ha och jag skrev
1. Donna
2. Chablis
3. Conny
Anna:
1. Santa
2. Bailey
3. Åse
Tror Anna kommer få Bailey och jag Chablis. Eller att Anna får Santa och då får jag Conny. Vill helst ha Donna då men en tjej i gruppen innan kommer få henne och jag kommer få henne nästa gång. Men av Chablis och Conny vill jag helst ha Conny. Hoppas han inte bara bockar!


Dagens outfit

Här kommer dagens outfit som några ville se!!!

Men lite konstig bild för hade ingen spegel för jag var i skolan.

Tröja: märke? Köpt i London
Byxor: h&m
Tjocktröja: dans och musik högskolan eller nåt

Bjuder på en bild på mig också
Njut nu NORA!!! Haha ;)


Dagens klädsel!

Tröja:H/M
Byxor: JC
Sjal:Lindex


Idol

Maria och jag har börjat sköta en privathäst som heter Idol. Ville ju sköta med Anna men nu blev de så här. Hoppas att dom får sköta Conny. För då blir de lixom två privathästar. Och då kan Anna säga när vi ska sköta dom och när vi ska sköta lektionshästarna. För hon bestämmer lite ibland ju. Men de tycker jag är bra!

Men de känns som Anna kommer vara mer med Nora och de vill jag absolut inte. Måste vara med Anna annars kan jag inte leva ❤ måste gå hemifrån nu så hejdå!


Idag

Idag så ska jag och Alva göra vårat projekt. Och sen så ska jag göra mitt projekt i No och lite mer ämnen och sen slutar vi!!!!
Och då så klart blir det hoppning i stallet. Hoppas att vi får hoppa bana :)
Fast jag tror inte de tyvärr:(
Jag är så spänd för vilken häst jag ska få också!

Igår så ringde ju Nora till Jane Connys ägare och frågade i fall han hade varit där i veckan men de hade han varit men inte när vi var där:(
Men ska prata med honom på fredag och så ska vi kolla lite.Dagens klädsel!!!

Tröja:H/M
Jacka:H/M
Halsduk:H/M
Byxor: JC


Min Cykel

 
 Fick en ny cykel idag och den var så snygg!!
Kommer att drömma om den i natt<3<3<3
Ni kan få se lite bilder på den i fall jag hittar den på internet.det är en sån här fast en hel svart är så lyklig just nu älskar er mamma och pappa!!!!

Duscha

Ska nu in i duschen och sen ska jag göra läxor:(

Engelska

Ska göra lite engelska läxor nu. De ska inte bli så kul. Kändes som jag var i stallet jätte kort tid idag men de var bara för att Anna kom typ tjugo i fem. Så vi gjorde inte så mycket. Men så klart så när vi skulle gå hem så fråga Eva om vi kunde gå ut med Conny och joker. Anna och jag var tvungna att cykla hem så Nora om Maria fick gå ut med dom. Hoppas dom frågar lite tidigare nästa gång!


God morgon

Ska snart gå hemifrån. Provade Annas goda frukost och den var jätte god!:)

Anna slutar tyvärr fyra idag så får åka själv till stallet :( men dom kommer ju sen.

Dagens outfit:

Tröja: ?
Byxor: h&m
Tjocktröja: musik och dans högskolan eller nåt


Dagens klädsel!!!!

Cardigan: H/M
Sjal (eller hur det stavas): Åhléns
Tröja: Gina tricot!
Byxor:H/M


Mina fina hörlurar!!!!!


Min katt och jag!!


Dagens klädsel!!

Tröja: från dogger
Byxor: h/m
Linne: H/M


Toppen vecka

Japp det har varit en toppen veckan som sagt. Har varit i stallet hela veckan sen fick jag alla rätt på mitt so prov super!!! Våra lärare börjar med prov på en gång!!! Är faktiskt väldigt trött idag och har varit hela dagen ska nog börja och ta lite pauser från stallet för att jag märker att jag blir bara mer och mer ut sliten:( men så klart så kommer jag att vara där några dagar i veckan kanske bara att jag hoppar över fredagar!!! Men vi får se jag kanske klarar mig!!
Det blir iallafall tidig säng i dag. Måste öva på engelska glosor tills på tisdag också:( Fick just lite ont i mitt finger men jag fortsätter ändå. Snart börjar den nya veckan och ni kanske vill se vad jag ska göra.

Måndag: Skola,Stallet,Gitarr
Tisdag: Skola, engelska förhör, Stallet
Onsdag: Skola, Stallet fixa ordning Åse till Sara.
Torsdag: Skola, Stallet rida ska hoppa Santa tror jag
Fredag: Skola, kanske stallet
Lördag: Landet
Söndag: Landet och hemma


Det var planeringen hoppas att jag följer den:)


Sängen

Sitter i sängen och håller på med mobilen. Idag har det varit en toppen dag i stallet Nora och jag kanske ska börja skötta på stora Conny!!!
Vi tog ut honom i hagen och myste med honom. Han verkar jätte fin och snäll:)
Sen har vi lett lite på lektionerna och dom hoppade. Santa var lite busig och kastade av samma tjej två gånger på en lektion.


Åker hem nuu!

Nu åker jag hem från landet. Så kommer typ hem fyra och då ska jag åka till mina kusiner där jag ska få en säng! Ska även göra om mitt rum när jag får tid. :)


Landet

Just nu bloggar Anna mer än mig eftersom jag inte kan så ofta, men ska försöka så ofta de går.

Nu är jag på landet och övar franska. Anna är säkert i stallet nu och jag längtar dit och efter Anna så mycket!!!!
Hinner inte heller komma till stallet på eftermiddagen eftersom vi åker hem sent :(. Men på måndag är vi där tillsammans :) hoppas vi får vår överraskning av Eva då.


Bilder från stallet idag!!!!


Lördags kväll!!!!

Nu blir det godis och ostbågar och så klart körslaget snart!!!!!
Ska bli så mysigt haha 
Lite bilder kommer nere
 


 

Stallet

Sitter nu i stallet på läktarn med Alva. Vi kollar på Agnes och Erika och Linnea som rider. Det verkar gå bra iallafall.


Mörkt

Vaknade precis av min katt och kollade ut är helt Beck svart ute. Hoppas att det blir finare väder framåt dagen :) Har precis gjort den nya uppdateringen av iPhone den var ju bättre än den andra men inte så stor skillnad men jag tycker ni ska göra de i fall ni har en iPhone!!! Mina lurar blev klara i går som jag sätt och gjorde framför tv och nu ska jag börja ned mina andra och sen min lillasysters och sen Alvas!!! Bilder kommer senare!!!'


God natt!!!

Måste gå och lägga mig nu. Ska åka till stallet kl.09:00 i morgon:) och Alva ska med:) idag har Nora och jag varit i stallet jag gosade med Santa Froy och Bailey. Bilder kommer.


Tunnelbanan

Nu sitter jag på tunnelbanan med Alva är på väg till skolan. Idag slutar jag 13:15. Och sen blir det stallet. Alva ska tyvärr inte till stallet för att hon ska dansa i stället:) men jag och Nora ska ditt.


Tidigt

Idag blir det ett litet tidigt inlägg för att jag skulle gå upp nu!!!! Jag tror att jag ska vara hemma i helgen och att bara pappa åker ut. Så vi får hoppas de. Jag ska först ge min katt mat och sen så ska jag själv ge mig mat. Men jag hoppas att jag kan blogga mer när jag kommer hem.
Min katt


Ridnig

Idag fick jag Åse och Alva fick Chablis. Vi travade över bommar och jobbade med bakdelsvänning det var jobbigt men det gick bra ändå. Nästa gång så ska vi hoppa och då så vill jag ha
1:Santa
2:Bailey
3:Åse
Och Alvas lista är
1:Donna
2:Chablis
3:Conny

Hoppas vi får vår nummer 1
I morgon ska jag och Nora till stallet och ha det roligt men god natt nu måste sova är så trött:)


Idag

Idag har Anna och jag och Nora varit i stallet. Vi kom dit och började direkt fixa Åse till Sara. Hon kom typ tio i och sprang direkt till omklädningsrummen. Dom andra i gruppen sa att de var ute dom skulle hoppa men dom skulle hoppa inne. Så vi fick springa fram och tillbaka.
Sen så titta vi på hoppspecialen och dom hade små hinder i serpentiner. De fick väl bra för alla. Sen så skötte Anna Froy jag Amon och Nora joker!

Efter ett tag så började de spöregna asså värkligen SPÖREGNA!!!! Och såklart skulle vi hem snart. Men som tur var lugnade de sig och vi cykla hem. Såg även regnbågen. Och man såg hela.


Froy,Amon och joker


Fail

Blev lite Fail i inlägget där nere👎

Här kommer bilderna


Skolfoto

Skolfoto imorgon då. Kommer se helt konstig ut. Blää!! Hahahaha!!!!

Några foton på mig:


"ingen rubrik"

Är lite dålig på rubriker som ni kanske har märkt. De blir alltid typ "idag" eller "igår" eller något. De blir lite jobbigt!

Annars har jag inte skrivit så mycket apropå LÄXOR!!!!! Haha! :)

Vi sluta tre och efter skolan så ösregnande det och vi sprang (jag) (åkte inte med Anna) och min cykel var helt blöt så jag blev galen. Och vi blev jätteblöta!!

Och SÅKLART när anna och nora kom till stallet (tio min efter mig) så slutade de regna så himla typiskt!!


Men nu hinner jag inte skriva mer ska göra läxor!

SKF keps: :)


Mera bilder från idag!!!


Dagens eftermiddag

Dagens eftermiddag tillbringade jag i stallet. Jag skötte Santa och sen så gick vi ut med ponnyerna. Och här kommer bilder


Tja

Nu ligger jag i sängen och håller på med mobilen. Är så trött så det går inte att beskriva. Idag har jag haft idrottsdag och vi hoppade längd sprang 60m kasta kula och kast med liten boll.Efter det så gick jag och Alva och Nora till stallet. Där jag skötte Froy och Alva Donna. Sen så åkte jag hem och sen vidare till gitarren. Och nu är jag hemma.


Hem

Nu är jag på väg hem herre Gud va skönt de ska bli!! Orkar inte vara där så länge vill ju vara i stallet!!!!! Saknar Santa Froy och Alva jätte mycket:):)
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Godmorgon

Godmorgon idag ska jag baka kladdkaka som min lillasyster har önskat. Hon vill ha med sig de till utflykten!!!! Så jag tänkte varför inte liksom har ändå inget att göra!!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_50556179ddf2b3704a002043.jpg" class="image">


Nu

Nu är jag och tittar på fotboll när min bror spelar. Eller jag tittar inte jag är mest inne på min iPod. Har köpt en Grimma till Amon och en hovborste och en mjuk pannborste. Ska snart till landet.

En bild på min bror:


Helgens planering

Ska gå och lägga mig nu. Imorgon så ska jag först till någon hästaffär och kolla där sen ska jag åka till landet. Sen på förmiddagen på söndag åker jag hem och sen direkt till stallet :). Där är de öppet hus! Ska nog leda lite... Och Nora och Maria måste vinna karamelljakten, om inte så hoppas man får tröstpris ;) haha
Godnatt!


Kanske ska köpa den här vad tycker ni? Kommentera!


Ridning

Ridning i dag igen fick Bailey och det gick jätte bra. Nora fick joker och de gick bra men hon ramlade av men de gick bra som tur var!!!! Bailey gick jätte fint och han hoppade också jätte fint. Först galopperade vi över bomar och räknade galopp sprången. Och sen så hoppade vi stuts och det gick bra jag hoppade tre stuts och Nora hoppade två . Vi blev jätte nöjda och det gick bra.Noras av ramling såg inte så bra ut för att hon ramlade in i vägen!!! Men hon klarade sig.


Annas frukost

Man häller i yoghurten och sen lite kanel blanda sen häll i flingor sen blanda och till sist lägg lite socker på ovansidan!!!


Rida

Idag ska Nora och jag rida igen. Vi ska rida för boti men hon har varit sjuk hela veckan så vi hoppas att hon är frisk:) jag vill ha Santa och Nora vill ha joker. Det är bara vi som har skrivit upp oss så det blir nog jätte kul i fall de bara är vi!!!!!!.


Santa

Red Santa idag!!! De gick jätte bra.
Anna red Conny och de blev ingen avramling (tummen upp) och hon sa själv att de fick jätte bra. :)

Han inte vara med Donna idag (som vanligt på torsdagar) för hon gick på lektion när jag kom och sen när jag skulle rida då gick hon in. Så jag fick hälsa på henne när jag hade ridit.

Nu ska jag göra läxor tråkigt!!! Ska kunna alla Europas länder tills imorgon jobbigt!!

Imorgon kommer jag inte vara i stallet men Anna och nora ska vara de. Och dom ska ha lite bommövningar med botti (om hon inte är sjuk fortfarande) hoppas de går bra!! Anna vill ha Santa och Nora vill ha joker.

Gammal bild på Santa


Nycklar och lås och om idag.

I dag har vi varit i stallet Och det var kul Alva sköta Donna och jag skulle sköta Froy men hann tyvärr inte idag var det också hoppspecial men boti var sjuk så att dom fick rida dressyr för Anita i stället !!! Men de tyckte dom nog var lika kul. Ni undrar nog vad lås och nycklar handlar om men som vanligt så slarvar jag ju bort nycklar och nu har det hänt i gen vi har tappat bort en nyckel av tre i stallet men vi hittade inte den i dag men vi ska leta mer i morgon!!!


Prov/förhör

I morgon har jag prov men min lärare envisas med att de är förhör så ja jag får lite problem!!! Men jag är iallafall taggade och har övat så mycket jag har kunnat och jag känner att jag inte kan göra bättre i från mig så jag är nöjd!!! Provet handlar om väder och klimat som vi måste kunna inan vi ska läsa om Europa. De ska bli kul.


06:16

Måste gå upp 06:16 i morgon!!! Börjar med svenska tror jag. Det är så jobbigt att fä upp så tidigt jag blir bara tröttare och tröttare för varje dag som går!!!!
Det är inte kul alls


Bildbomb på Santa❤❤❤❤❤❤❤


Anni och Noran

Anna på en fin bild innan vi skulle springa skoljoggen ❤❤❤❤❤❤❤

Och nora som låtsas vara modell❤


Skoljoggen

Idag har vi skoljoggen och de betyder att vi ska springa en runda någonstans. Jobbigt! Och efter lunch så är de vanliga lektioner >:( jätte dåligt kan vi inte få sluta lite tidigare nån dag?


Sen ska vi iallafall till stallet och jag ska sköta Amon och Anna ska sköta Froy! :)


Skor och cykel

I morse vaknade jag av min väckarklocka och tänker varför måste man gå upp så här tidigt för att komma till skolan :( men tillslut bestämde jag mig för att gå upp och äta frukost i alla fall. Sen ska jag precis gå och sätta på mig mina skor och då är dom borta så jag fick leta efter dom i en kvart Förns jag hittade dom ute på balkongen. Sen får jag nej till cykel förrådet men min cykel är borta jag går ut och kollar där Noras cykel står. Jag ser min cykel brevid Noras. Helt knäppt men den hade i allafall inte försvunnit. Nu sitter jag på bussen med vega.


Idag

Idag har jag och Anna varit i stallet. De var jätte kul. Vi har ju börjat sköta Donna och Froy på måndagar och de gick bra. Vi ställde upp dom i gången. Donna blev jätte snygg på ena sidan men på andra sidan han jag inte göra så mycket på.... För vi skulle hem. Men de var jätte kul och jag längtar till imorgon. :) då hoppas jag att vi kan sköta lite längre så jag hinner göra min smutsgris ren :). Älskar dig donna❤💋


Min hemska morgon!!!!!

Jag åkte ner till odengatan och ställde cykeln. Och då ser jag 72 och springer och letar efter mitt busskort. Jag hittar de inte och då var de ju bara att springa upp till lägenheten och hämta den i den andra väskan!!!! Sen tog jag busskortet och sprang ner och tog 4 till Odenplan och sen tunnelbanan till skolan och nu sitter jag här och väntar på att komma in till dansen. Idag slutar jag typ 3 tror jag eller jag vet faktiskt inte!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_504d9048ddf2b37b890055f9.jpg" class="image">


....

Har inte skrivit på så länge men har varit i stallet i helgen och de har varit jätte kul. Anna har ju skrivit vad vi har gjort och så så har inte så mycket att skriva om.
Och imorgon är de skola och slutar halv fyra :( men sen ska Anna och jag till stallet och de ska bli jättekul. Vi ska sköta Froy och Donna och så ska vi kanske gå ut med Santa och Donna. :) ska också vara med på karamellkampen som är på söndag man ska leta efter en stor godisskatt :). De ska bli kul. Men Anna tror att hon inte kan komma och då blir de lite tråkigare :( de här blir no mitt enda inlägg idag men godnatt ❤

Amon ❤


Morgondagens planering

Imorgon ska jag till stallet igen och sen så ska jag till gitarren i morgon men inan så ska jag till stallet och sköta Froy. Och hälsa på Santa.


Stallet idag!!!

Idag så var jag Alva Elin och Nora i stallet. Vi har sopat tagit in och ut hästar mockat och let på lektionerna. Det var jätte kul jag har sköt både Santa och Froy idag i skötar spiltan. Santa hann jag inte med så mycket men Froy blev jätte fin :) vi var ute med hästarna också jag gick inte med men jag fick hjälpa Åse och Maria att fixa åses sår på sitt fram ben :( men nu mår hon bra. Lite bilder från idag!!!Maria: Åse
Elin : Chablis
Alva: Donna
Nora : Joker
Nagar: Conny


lite bilder från idag!!!!


X Factor

X Factor har premiär i dag så det är bara att sitta framför tv och kolla på X Factor.


Körslaget

Körslaget har börjat nu igen och lagen är

Team rosa: lilli och Sussie
Team röd : Bagge
Team gul : Putte
Team grön : Bengan
Team Blå : Andreas
Team Lila : Louise
Team silver : Gladys

Det var teamen jag hejar på rosa för att jag gillar ju rosa. Vilket eller vilka lag hejar ni på ? Kommentera foto på Lila kören:)


Gröna Lund och stallet!!!!!

Har varit på skötarmöte och jag började sköta Froy på måndagar och Alva började sköta Donna på måndagar och Amon på onsdagar!!!!! Och sen så fick vi ett stort skåp också så vi är jätte nöjda!!!! Skötarlistan ser nu ut så här För våran del :)
Måndagar: Anna-Froy Alva-Donna

Tisdagar: Anna-Santa Alva-Donna

Onsdagar: Anna- Froy Alva- Amon

Torsdagar: Anna-Santa Alva-Donna

Fredagar: ingen sköter någon:(

Sen var jag på Grönan de var jättekul. Jag åkte inte så många saker för jag är inte så van vid att åka så jag åkte bara kvasten och stora bergodalbanan osv.
Imorgon så ska jag till stallet med min lillasyster.


Bild på vårt skåp


Tappa en tand

Har tappat en tand som rubriken sa 👆
Hoppas jag får mycket pengar :) .

Ska till stallet imorgon saknar Donna så mycket ❤❤❤ men nu ska jag gå och lägga mig. Tänkte bara göra ett litet kort inlägg. Så godnatt! ❤

Har blivit ett spöke:


Sova

Måste sova nu jätte tröt och måste ta igen sömn från i torsdags och fredags :) ska till Grönan i morgon med familjen ska bli jätte kul men först så blir de skötarmötte i stallet:) ska börja sköta Santa på måndagar!!!! Blir litet kort inlägg för att jag är som sagt jätte trött. Men jag var i stallet i dag i alla fall och jag varför med Maria och Nora Alva var på dansen. Vi gick ut och jag gick ut med Santa sim vanligt och Nora med joker och Maria med Donna för att Åse hade ett sår på ryggen :( men får hoppas att det blir bättre!!! Frida och Linnea hoppade i dag också. Nancy var lite seg bara Frida hoppade 90 och 80 cm och Linnea 110 cm. Inlägget blev ganska långt i alla fall god natt nu och dov så gott. En liten bild från i dag.


Fredrik

Red faktiskt Fredrik idag!!!!!! De gick jätte bra och vi övade på att hästarna inte skulle "fuska" med att svänga vi hörnen. De gick bra ibland men ibland ville han fuska lite och så men han var jätte bra. Vi hade galopp på volten och de gick också bra.Anna red conny och jag tror de gick bra tills vi skulle galoppera för då gled hon av (ingen avramling alltså) sen gick de bra i resten av galoppen.


Ska sova nu och har haft jätte mycket läxor annars skulle jag ha gått och lagt mig nio. Men men.
God natt! Skriver något inlägg på morgonen om jag hinner. ;)

Fredrik 🐴🐎


Duschat

Har precis duschat och ska nu göra engelska läxan till på fredag men den går snabbt att göra och sen ska jag se Robinson tror jag i fall mamma inte vill kolla på något anat:) Men dagen har varit jätte bra och jag sköte Froy och innan de så var vi ju på stan och skärpte den där kroken på Åhléns den blev jätte bra i vårt skåp så de var jätte bra. I morgon vill jag ha Bailey eller Santa!!!!!! En bild över Stockholm som jag tog i måndags !!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_50478b0ce087c32912000569.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_50478b1fe087c328ff0005b2.jpg" class="image">


Frida

Över frida och Nancy bilden ska de stå Frida och Nancy. Tack för vi fick låna bilden ❤


Dagens händelse

Dagens händelse hände när vi skulle precis cykla hem från stallet.....

(berättar lite konstigt)


Vi satte oss på våra cyklar för att åka hem. Plötsligt såg jag en fux som galopperade förbi. Anna såg de när jag sa eeeee. Anna reagerade snabbt och småspringde efter fuxen. Den var uppjagad och skrämd men Anna försökte lungna den. Men den brydde sig inte och galopperade iväg. Sen såg vi inte mer av de... För NANCY kom galopperande. Hon galopperade längs stallet och vi försökte lunga henne och ta in henne. Men vi såg henne inte och vi letade på hela ryttarstadion. Men sen gick vi tillbaka till framsidan av stallet och de visade sig att hon hade sprungit igenom stallet och sen hade Anita fångat henne. TUR!!! Frida mådde bra och hon fick skritta runt Nancy så dom lugnande sig.
Vi antog att fuxen hade blivit infångad och kommit tillbaka men vi såg den inte. Vi frågade Eva Frida och Anita om dom visste om fuxen hade blivit infångad. Dom trodde de. Så vi cyklade hem och nu skriver jag de här. ❤ bye


Väntar utanför musiken

Rubriken säger ju ganska mycket om vad jag gör nu.Jag kan berätta vägen till min skola. Först cyklade jag själv till Odengatan /valhallavägen dom heter olika från vilket håll man ska åka. Sen gick jag på 43 och åkte med den till Döbensgatan med Nora och Vega. Sen tog vibtunnelbanan från rådmansgatan till thorilsplan och där efter så gick vi till campus konradsberg. Och nu sitter jag och väntar på att ha musik.


Idag

Idag börjar jag tjugo i tio och Anna börjar åtta tror jag. Så vi kan inte åka tillsammans. Men vi slutar samtidigt och de är ju bra. Sen ska vi till häst och hundhuset och Åhléns vi ska köpa krokar och kanske något annat. Sen åker vi till stallet och fixar lite med skåpet och hälsar på hästarna vet inte när vi kommer dit men vi hinner kanske sköta eller titta på någon lektion. :)


Skötarmöte

På söndag har vi skötarmöte och dom här dagarna och hästarna vill Anna jag och Nora ha:

Måndag:
Anna - Santa
Nora - Joker
Alva - Donna (hon är upptagen då men ändå) >:€

Tisdag:
Anna - Santa
Nora - ?
Alva - Donna

Onsdag:
Anna - Froy
Nora - ?
Alva - Amon

Torsdag:
Anna - Santa
Nora - ?
Alva - Donna

Fredagar:
Anna - Santa (upptagen)
Nora - Joker

Lördagar:
Nora - Joker

Söndagar:
?


Hoppas de blir som vi vill ❤ puss ❤

Amon


Sorry

Har inte skrivit på så länge men jag sr haft jättemycket läxor och så men ska börja skriva lite mer nu. En liten veckoplanering och vad jag har gjort:
Lördag söndag: stallet
Måndag: skola , stallet med Nora
Tisdag(idag): stallet inte så länge men men.
Onsdag: imorgon ska vi till Åhléns och häst och hundhuset och köpa krock och kanske lite andra saker!!!
Torsdag: stallet rida.
Fredag: Inge stall idag :( men ska dansa så de blir nog bra
Lördag: Anna är på grönan och Nora och jag är i stallet
Söndag: skötarmöte med Anna ❤
Så kommer min vecka se ut och ungefär alla andra typ :)


Sorry

De blev lite konstigt på Stockholms Ridhus inlägget men jag hoppas att ni fattar ändå. Tyvärr blev de så..

Stockholms Ridhus

logoBörja rida på stockholms ridhus det finns 7 ponnyer och cirka 30 hästar totalt vi har köpt 2 hästar och 1 ponny från östermalmsridskolan och dom heter Donaldo,Amon och Joker.

Drop-in-ridningen är flyttad till lördagar kl 11.00-12.00
 
Den här informationen behöver du bara:

Kontakt

Adress:
Stockholms Ridhus
Storängsvägen 29
115 42 STOCKHOLM

För bokningar och information ringer du antingen kontoret, telefon  08-664 61 79, eller till Eva Tillmars mobil:  0703-10 29 30. Du kan också skicka e-mail till eva.tillmar@comhem.se

Vill du nå någon i stallet ringer du till stalltelefonen: 08- 662 72 51.

Bankgiro nummer: bg 273-5264

Stallets öppettider:
Må, Ti, To 06.30 - 21.00
On 06.30 - 20.45
Fr 06.30 - 20.00
Lö, Sö 07.00 - 17.45

Vissa helgdagar kan öppettiderna variera, se anslag i stallet.

I fall du behöver mer information kan du gå in på deras hemsida WWW.stockholmsridhus.se

 

 

 


Stockholms Ridhus

logoBörja rida på stockholms ridhus det finns 7 ponnyer och cirka 30 hästar totalt vi har köpt 2 hästar och 1 ponny från östermalmsridskolan och dom heter Donaldo,Amon och Joker.

Drop-in-ridningen är flyttad till lördagar kl 11.00-12.00
 
Den här informationen behöver du bara:

Kontakt

Adress:
Stockholms Ridhus
Storängsvägen 29
115 42 STOCKHOLM

För bokningar och information ringer du antingen kontoret, telefon  08-664 61 79, eller till Eva Tillmars mobil:  0703-10 29 30. Du kan också skicka e-mail till eva.tillmar@comhem.se

Vill du nå någon i stallet ringer du till stalltelefonen: 08- 662 72 51.

Bankgiro nummer: bg 273-5264

Stallets öppettider:
Må, Ti, To 06.30 - 21.00
On 06.30 - 20.45
Fr 06.30 - 20.00
Lö, Sö 07.00 - 17.45

Vissa helgdagar kan öppettiderna variera, se anslag i stallet.

I fall du behöver mer information kan du gå in på deras hemsida WWW.stockholmsridhus.se

 

 

 


Hööks rea

Produktbild57 kr för en fleeströjaProduktbildBorste 29krHuva 
ProduktbildHuva 32krProduktbildVindjacka 299kr
 
 
 
ProduktbildKamprulle 12kr 
 
De var några prylar som de var rea på men de finn några fler men de är till hundar och jag tänkte att jag skriver de i stället för att den här bloggen är ju mest tillbringad till hästar.
 
 
 
 
 


Har ingen rubrik de är lite blandat

Jag var i stallet i dag och jag var ute med santa men jag gick bara ett varv för att hon skulle gå på lektion och de var inte så kul men i morgon ska Alva och jag köpa en krok som ser ut så här (du ser bilden nedanför texten).Och sen ska vi åka till stallet som tur är så vi kommer till stallet i alla fall. Det är ingen hoppspecial den här veckan den var i söndags i stället. Så vi ska inte fixa Åse åt sara som vi skulle ha gjort i fall det skulle vart de!!!!!!!!!! I dag så hade jag läxförhör på Frankan och de gick jätte bra. Alva bloggar inte så mycket och tyvärr vet jag inte varför men honbn har väl inte tid antar jag men vi kan ju ha det lite kul när jag bloggar i stället för henne!!!!
Har ni set robinson de här året jag hejar nog på robban och mirre och så klart anna vem hejar ni på ?
De är blir jätte tidiga mornar för mig nu och de gör att jag blir lite trött och sånt jag går upp kvart över 6.
De här är kroken som vi ska köpa i morgon. 

Skolan

Sitter i skolan och ska Precis köra armbrytning med en kompis håll tummarna!!!! Jag vann Jippi de gick ju jätte bra Frida var ett bra mot stånd


Busskort

Ja nu är de ju så att mitt busskort har slutat gå för dagen så jag måste gå hem Jippi not. Men jag får väll böja gå innan det blir mörkt antar jag. Men jag är på snart så då är jag snart hemma:))

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_5044e513e087c326310006e6.jpg" class="image">


Buss

Nu ska jag snart gå av på Sankt eriksplan och sen gå över den där långa bron till gitarren det är ju så fint väder som tur är.För att det stod tio min till 4 skulle komma och 3 tills 72 skulle komma så jag valde att gå lite extra. Nu ska jag av och gå idag i skolan har de gått bra vi har haft no matte so och svenska ganska snabba ämnen och de var inte så jobbiga uppgifter så det gick snabbt. Solen har ju varit framme ganska bra i dag så de har varit lite varmt men de har tyvärr blåsigt så nu hoppas vi på att de ändrar så att de är sån här väder i stället för regn och åska.


VÄNTA Vänta vänta

Jag sitter och väntar på att komma in till dansen men jag är först av alla och vi börjar om en halv timme så de är långt kvar :( sen klockan sex i dag så ska jag spela gitarr i gen de ska bli kul men jag skulle vilja till stallet.


Dans

I dag börjar dansen så jag har ingen sov morgon :( men jag får väl vänja mig vid de.min dator ska pappa installera om så jag kunde inte lägga upp några bilder i går men ni får se dom när min dator är klar :) Men de tar några dagar så jag får blogga på mobilen i stället. men nu ska jag äta så vi ses. Liten bild från i vintras.Flum= vi :)

Flum


Ps: mitt inlägg raderades så orkar inte skriva om de men Anna kommer ladda upp lite bilder senare.


Donna

Leder donna just nu. Har galopperat med Donna. Så är lite trött nu. Anna travar med Santa nu. Hejdå nu ska bi skritta. ;)

//alva


Lektion

Är på lektion och leder Santa hon är jätte duktig .


Söndags Morgonen

Har precis gått upp och ska snart äta frukost i dag blir de stallet i gen och ska gosa med Santa och froy de som jag skrev i går är bakom oss och vi ser framåt för att vi ska få vara kvar på Ryttarstadion <3 Är jätte sugen på att rida i dag skulle vara jätte kul i fall vi fick de!!! då skulle jag villa ha Santa eller Bailey<3<3<3 Men Maria ska rida i dag i alla fall så vi ska väll leda som i går tror jag. Och då har vi lett nio lektioner. Vi åker halv tio jag längtar redan jätte mycket efter Santa och froy dom är mina så pluttisar. Har tänkt att sköta Santa väldigt väll i dag och Froy desamma.Vi kommer fota mycket med min kamera också så att ni får se vad vi har gjort i dag.
Bild för några år sen 

Santa och Froy

Jag satt just och tänka på i fall Stockholms Ridhus inte får vara kvar på ryttarstadion så  kommer jag  att sakna er så mycket och hela mitt liv kommer att ändras ordentligt och de får helt enkelt inte hända men i fall de händer så måste ni två mina favorit hästar veta att ni har varit de bästa, att komma till stallet och ni har varit glada och arga i bland men jag har älskat er ändå. Froy jag har bara varit din skötare i ett år snart men du ska veta att jag älskar dig lika mycket ni är mina små hjärtan jag kommer inte klara mig utan er ni är mitt liv och jag klara mig inte utan er<3 Santa du var den första hästen som jag kände mig trygg på och jag minns i början när jag ville ha dig även fast du ville få av mig men jag satt kvar men efter ett tag så gick de bättre och jag visste och var beredd på vad du skulle göra. och den envisheten jag hade när du försökte få av mig den kommer vi använda när vi  vill vara kvar på Ryttarstadion. Älskar dig  så mycket  Santa att i fall du skulle flytta så skulle jag vara ledsen för livet!!!!!  Santa och jag har gått i gen om mycket tillsammans vi har tävlat en gång och de gick inte så bra men du var bäst ändå. Jag älskar er så mycket så nu gör jag en lite bild upplevelse så att läsarna får se vad jag och Santa och Froy har vart med om dom här åren och vi hoppas på fler:) <3<3<3<3<3<3<3Flörsta bra fotot på Santisen Första gången jag var ute och gick med Santa.Redo och rida Santa.Hopptävling Sen kanske ett halv år efter de kom Donna.Sen kom den busiga Froyen till ridskolan.
De blev vinter!!!

Blev lite varmare Sen är vi ungefär här i gen jag gjorde en lite snabb bild genom dra hur vi har haft de sen vi började här på stockholmsridhus!!!!Bilder från i dag


Today

Idag har jag varit i stallet med alvis och Nora jag har gosat med Santa och Froy men mest med Santa. Jag har sköt henne hon blev jätte fin och blank. Sen har jag och Alva lett på tre lektioner första så fick jag leda Bailey och sen Bailey igen och på sista Santa. På första så fick dom galoppera och på andra så fick dom bara trava och göra lite övningar och på sista fick som göra slalom och trava. Nora fick joker på sin lektion i dag och de gick jätte bra tycker hon. Imorgon så ska Maria rida hon vill rida Picasso men jag tror inte hon får de.👍👍👍

RSS 2.0