Bussen

Hej jag och Alva sitter på bussen nu vi ska precis gå av och gå till tunnelbanan😃 och de är bara jag som pratar dom andra är lite trötta tror jag. Vädret är lite kalla vindar och sol.


Rubriken är död.

Har inga bra rubriker som ni ser....

Idag har vi varit på den levande frågelådan som Anna skriver om. Har shoppat , visar bilder sen men nu ska jag sova för jag är sååå tröööött:).


Levande frågelådan!!!

Idag har jag och alla femmor i min skola vart på levande frågelådan, de var ganska kul men de var lite liten plats för bena så jag fick stå i slutet för att de gjorde för ont:(
De var 7 forskare som skulle svara på vissa frågor som barn hade frågat och sen var de ett kemi exprediment som var de bästa, till slutet fick vi ställa egna frågor till forskarna som dom sedan svarade på:)
image description

Stallet

Ska till stallet idag , med Nagar och Maria M. Dom ska rida och de ska bli jätteroligt att se. Kanske ska gå ut med någon häst också:) skriver mer senare när jag kommit hem:).

//Alva

Saknar dig Anna!!!!!!!!!! <3


Fredag, igår

Igår så var jag, Anna, Maria M, Nagar och Emma i stallet. Anna gick tyvärr hem halv fem men hon fick ju vara i stallet en stund, för vi hade ju idrottsdag.:) vi kolla när Emma red och dom red på utebanan. Nagar och Maria ska prova på att rida imorgon, söndag. HoppAs jag kan gå till stallet då. :)

En bild på Emma när hon rider fredrik:


Rakel och Cassie!!

Idag tog jag foton på när Rakel och Cassie låg ner i boken, här kommer några bilder tagna av min iPod som är sååå dålig att fota:)


Hoppning!!!

Idag så hoppade Anna och jag bana. Jag red Conny och hon var jätte duktig, och de var jätte kul!!!! Anna hoppade Santa och de var också jätteduktiga.

Förlåt för dålig uppdatering men har mycket läxor.... X(

Ett till förlåt för att bilden på när Anna hoppar blev så himla suddig , men de var för jag tog med min iPod. Vill ha en kameeeeeraaaa!!!!!!!:)

Bloggar mer imorgon!! ;)
//alva


Igår❤❤❤❤

Igår var jag och Alva ute med Santa och Donna i två timmar de var så varmt och skönt ute så man ville inte gå in. Sen gick vi in för att de var lektioner😄vi kollade inte på den för vi var tvungna att leta efter Maria M och Nagar👎
Men annars var de en toppen eftermiddag!!!!!


Eurovision...

Idag är de ju semifinal i Eurovision tror jag. Börjar klockan nio på ettan. Vilka hejar ni på? Sverige såklart men har ni några andra länder som favoriter? Kommentera!!

Har varit sommarväder idag. Jippi!!!! :) så himla skönt:).

Ps: skriver om vår dag senare :)


Skolan

Är i skolan och ska snart ha engelska. Blir bara ett litet kort inlägg för min lärare kommer nu...
Ska till stallet sen längtaaaar. Hoppas vi kan gå ut med Donna och Santa . Hejdå


Varmt

Idag har de varit varmt:) har asmycket läxor för att vara så sent på terminen. Asså vi slutar fett sent vi slutar 15 juni, aaaa Gud vi MÅSTE ha avslutning på en fredag istället för en måndag eller något. >:(

På fredag är de idrottsdag (sämsta dagen att ha på) och kanske ska till stallet efter.... De beror på om jag ska sova över hos Anna eller inte.... :) hoppas de går!!!! :)


Fem saker om mig..

* jag skrattar typ hela tiden om jag har en bästa vän nära :)
* jag är egentligen ganska blyg om jag inte känner någon men när jag känner någon pratar jag mycket:D
* jag gillar inte mitt rum (de känns konstigt) haha ;)
* ibland säger jag helt knäppa saker vet inte varför :/
* nu ska jag sova:) (haha kom inte på något. :s


Ingen bra rubrik , inget bra inlägg.

Japp de här blir bara ett litet inlägg som jag slänger in medan jag har internet. Lyssnar på musik och har hoppat hinder (de högsta 60cm) inte så högt men de var inte lika roligt som de är med Anna för hon är så bra på att bygga bana<3 saknar dig!!! :)

Nu drar man och kollar in Facebook om de har hänt något kuuuuul! Heeeeejdååå;) !


Idag

Idag har jag målat lite mer på huset de blev jätte fint tycker jag.Det har varit lite varmare i dag än i går.
Jag ska äta lax till middag och den ska bi grilla sen så är de ju ostbågarna som ska fram och så ska vi kolla på smartare än en 5 klassare. De kommer lite bilder på mig och Santa hoppas jag i fall de fungerar jag vet inte.
image description

Idag/imorgon

Idag: idag så vaknade jag ganska sent eller typ tio och åt frukost. Sen så målade jag (hahaha de gjorde Anna också knäppt) sen gick jag en promenad och nu sitter jag här i soffan på landet. Synd att Milla inte är här för då skulle jag göra en hoppbana:)

Imorgon: gå/ha loppis på eftermiddagen och på förmiddagen göra en hoppbana till mig:) kanske kommer skriva imorgon de beror på om pappa fixar.

Vad har ni gjort/ska göra? Kommentera!

Heeeeejdååååå...!¡¡!

//Alva

Bild från instagram när jag målade!:)


Landet/Santa!!!!

Idag har jag målat på huset de blir jätte bra :) Jag red som sagt Santa i torsdags hon var jätte duktig men hon var lite busig men man får vara glad för att hon tycker de är roligt.Jag älskar dig mitt lilla hjärta.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_203099715.jpg" class="image">


Internet!

Min pappa fixade så vi fick internet här på landet men inte hela tiden bara ibland. Men idag så red jag och Anna. Jag red Conny och Anna red Santa. De gick väl bra men svårt att hålla han i galoppen. Vi övade med små hinder och nästa gång ska vi hoppa!!

Mer uppdatering på söndag! :)


Bada

Idag ska jag bada och de ska bli jätte kul! Anna kommer också bada så de blir bra!!! Men ska inte till stallet idag:( ska ha utvecklingssamtal och sen ska jag till landet !!! Så de blir inte så mycket skrivande av mig!!!


Utsikt

Sitter här och myser i solen med Alva i knät :)
Utsikten är jätte fin

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_202651668.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_202651668.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_202651668.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_202651668.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_202651972.jpg" class="image">


Provar bara att lägga upp bilder!!!!


Utsikt

Är på mosebacke och sitter och äter mat med Alva de är så fin utsikt!!!!!

///Anna


Gitarr

Ja så nu har jag varit på gitarren de var jätte kul! Nu håller jag på att vandra hem igen.I morgon ska jag gå på spökvandring i gamla stan de ska bli jätte kul, men jag får inte vara i samma grupp som Maria ,Nora, Alva eller Vega 😓
Nu sitter jag och väntar på 4 vid fleming gatan.////Anna
Igår på resturangen...

Igår var jag och min familj ute och åt för min mamma hade fyllt år när jag var i London så vi gick ut igår istället. Resturangen Heter Cypern och var helt ok. Men jag massor av saker gratis som klubbor ,glass och läsk. Så de var väl bra! :)

Idag har jag varit i skolan och kollat på film och bara tagit lugnt! Imorgon ska vi ha "spökvandring" och de blir läskigt... Not!! Sen ska vi till stallet:) saknar Donna!!!!!! <3 skriver mer imorgon!


Idag

Idag ska har vi mentorsdagar och de betyder att vi kommer bara ha våran mentor och vi slutar13:30 och börjar 8:30. Så de blir en skön dag hoppas jag!!!!!
Jag ska inte till stallet i dag men ska ditt i morgon!!! Saknar Santa och Froy❤❤❤❤❤❤/////Anna


Iphone!!!!!

Hej i fredags fick jag pappas iPhone😄
De var jätte roligt.
Jag red också i torsdags jag fick chablis och Alva fick åse de gick bra för Alva men de gick inte lika bra för mig😞
Men jag hälsade lite på Santa och Froy❤

////Anna


Idag

Idag har jag bara varit hemma och städat lite. Kollat på en film också, helt ok...

Imorgon ska jag på dansföreställning och jag hoppas de går bra! Men de är två föreställningar och jag kommer vara där en heldag och då kan jag inte vara i stallet , och jag tror de är tävlingar då... Vad bra va!!? Nej! Aja :/


Tv+bloggar

Tittar på tv just nu. Har tittat på några bra bloggar. (tror de här är rätt)
* www.stalletarmittandrahem.blogg.se handlar om Annas och mina stallkompisar Emilia och Isabelle.
* www.pownieskvaller.blogg.se handlar om hästnyheter, så om du vill veta nyheter om hästlivet så är de här än bra blogg!
* www.eslmupparna.blogg.se handlar om Annas och mina andra stallkompisar erika , Laura och Sophia, dom skriver om dom liv alltså mycket om hästarna och så , en väldigt bra blogg!!

Hejdå :)


Åse

Igår red jag Åse och hon var jätte duktig. Vi galoppera mycket och var på volterna. jag titta också när Anna red och hon red Chablis och jag tycker de var duktiga. Nu ska jag åka hejdå ,mer uppdatering på kvällen!!:)

//alva


Målade i tisdags!!!

Och de blev så här!!!

Tillbaka

Blir bara ett snabbt inlägg att jag har kommit tillbaka och har haft jätte roligt! Har köpt några saker men de visar jag i något annat inlägg. Snart ska Anna och jag åka cykel och sen ha en idrottsdag:/ fast vi slutAr tidigare och de är ju bra! :)
Saknar Anna och donna!<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_201842582.jpg" class="image">


Måndag

I dag är de måndag och jag ska faktiskt ha utveklingsamtal här på morgonen:(Är lite nervös vet faktiskt inte varför jag är de.Jag vaknade lite tidigt i dag men det brukar jag :)
Jag saknar Alva nu älskar dig<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
I dag ska jag också till gitarren som vanligt !!!!!

I dag

I dag har jag varit på loppis men jag köpte inget de fanns inget att köpa tråkit nog:(
Men jag såg en hylla som var jätte snygg men de var en annan gubbe som såg den före mig och köpte den:( så nej jag köpte inge!!!
Sen var jag på en resturang som var jätte dålig jag fick vänta i en halv timme på min mat, men sen när den kom så var den god men de var en lite portsion:(Sen åkte jag ut på stan och handlade lite eller rättare sagt mamma handlade och jag var med som sälskap:) De var kul men jag blev lkite varm efter att ha gått inne ett tag!!!
Jag har tvättat också med mamma 6 maskiner!!!
I morgon ska jag ha utveklingsamtal jag är lite nervös men de ska man ju vara:)Hoppas att de blir en bra dag imorgon:) Jag skulle ju vella vara i stallet under helgen men Alva har ju varit i London som ni vet jag saknar henne jätte mycket hoppas du har det bra i London<3<3
Älskar dig jätte mycket <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Just nu så lyssnar jag på musik och spelar lite på datorn:)Sen kl08:00 så ska jag kolla på mästarnas mästare det ska bli kul.Jag tror att de skulle åka ut två i dag och dom andra skulle få tävla med de andra laget, avsnittet efter de här men jag vet ju inte TYVÄRR!!!!
Jag saknar också Santa och Froy kommer på tisdag och ser till er så bebisarna<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Jag har hört att grönan har öppnat!!
Jag vill gå men jag tror att jag inte jag har tid tyvärr!!!!
Nu har jag skrivit mycket :):):):):):):):):)
Så jag avslutar här<3<3<3
Älskar er

Vet inte vad jag ska göra!!!

Rubriken säger ju ganska mycket!!!
Att jag inte har något att göra.
Snart ska vi få gäster men jag vet inte vad jag ska göra till dess.Jag kan imnte åka till stallet för att de är för kort tid till dom kommer. Så jag hade tänkt att jag skulle blogga lite med er ställa lite frågor tex
  • Vilket är ert favorit djur?
  • Vad brukar ni göra på fritiden?
  • Vad är ert favorit pogram på tv?
  • Favorit Spel?
De var lite frågor som ni kan svara på jag kollar dom i morgon och vad ni har svarat på frågorna!!!
Ska bli spänande!!

Hemma

Vi stanade i stan och de var jätte kul att vi gjorde de:)
Alva kommer ju hem på tisdag så då får jag blogga i helgen mycket så ni blir underhållna eller vad man säger!!!!
Vi skulle ha gått på loppis men vi hittade inte loppisen som synd var!!!!!
Sen var vi på Prisxtra och köpte mat till i kväll när vi ska ha gäster. De ska bli kul hoppas de blir lyckat!
Nu sitter jag och kollar på tv och är ensam hemma med katten de är jätte skönt.Mamma och Pappa är på någon trädgård av något slag.Elin är ute och leker med sin kompis!!

Bloggandet

ja jag och Alva har ju inte bloggat så mycket den sista tiden.För att de var lång helg och så men vi ska försöka att vara bättre på de!!!!!!
Jag ska till landet i fall jag inte tjatar de till mig. Hoppas de:)
Nu har jag nästa precis vacknat och trodde de var skoldag men de var de ju inte de som tur var!!!!!

London

Ska till London nu så de kanske inte blir så bra uppdatering av mig... Men jag är tillbaka på tisdag kväll.

//alva


Veckans Planch!!!

Ja Bailey var på Veckans Planch:)
Nästa vecka blir de någon annan!!

Idag,torsdag

Idag var de brandalarm i skolan igen. Men de var ingen riktig brand utan någon som tryckt på en knapp (igen)

Jag har varit i stallet och Skött Donna. Sen så skulle vi rida och jag fick Åse. Vi red ut en liten stund och sen red vi dressyr i ridhuset. Vi galoppera på volterna och Åse var jätte duktig!
Tittade på Annas lektion också och hon red Cassie , jag tyckte de gick bra men de tyckte inte hon.

Godnatt!!
//alva


Igår,onsdag

Igår så var ju inte Anna i stallet. Men jag var där med nagar och Maria. Vi gick ut med Donna och Conny. De gick bra. Vi skötte också några hästar. Sen gick jag hem och åt och gjorde läxor.


Dagens Blogg!!!!

Ja vet att jag inte skriver om dagens blogg så att jag tänkte sluta med de men ni får en sista dagens blogg nu.
Men jag tänkte börja med veckans planch alltså häst planch.(på stockholms ridhus hästar så klart)

Dagens Blogg är
juliahofsweden.blogg.se
jag är ledsen:(

Tandläkaren

Ja nu har jag varit hos tandläkaren det gick super bra!!!
Jag hade inga hål alls och har inga mjölktänder kvar att tappa :)
I morgon har jag sov morgon och ska sitta och ta de lungt framför tv och ha datorn i knät super bra planering!!!

Skolan

I dag ska jag gå till skolan det ska bli sådär!!!!
Sen ska jag till tandläkaren!!!!!
Hoppas jag inte har några hål:)

Tävlingen!!

Nu är tävlingen avgjord. De var inte så många som var med och tävlade men den som vann heter.......

HAPPY!!!!!! Grattis happy och hoppas du njuter av ditt godis!!

Tack till ni som var med i tävlingen och ni som är läsare här.
Fortsätt kommentera , de blir mycket roligare då och fråga så mycket ni vill.


Landet

Har varit på landet ända fram till nu, Anna och jag skulle åka till stallet men jag fick inte.
Har inte gjort så mycket på landet bara chillat. Hade en brasa igår och vi grilla marsmelows. De blev jättegott. Ville värkligen till stallet idag men jag fick ju inte. Saknar Donna och Anna så mycket! Hejdå

RSS 2.0