tidsinställt

hej nu har jag gjort ett tidsinställt inlägg. Just nu är jag på landet. hoppas att jag kan rida något i veckan.
 
jag saknar anna jätte mycket! <3 men vi ska ju gå på ridläger tillsammans och de är bra :)
 
 
jag blir så himmla arg på blogg.se appen. när blogg.se blev nytt så har inte appen funkat. asså fixa det NU.
 

ska åka till landet

snart ska jag åka till landet. ska vara där tills på torsdan då jag åker hem. och på fredagen ska jag åka till vesterås. de finns internet på hotellet men blogg.se appen funkar fortfarande inte. :( men jag kanske får låna en dator:)
 
Ni kanske undrar varför anna inte bloggar? eller ni kanske har listat ut att blogg.se appen inte funkar och hon har ingen dator på sitt land. så kommer de vara för mig också, om vi inte tar ut en dator till landet:)
 
 
nästa inlägg kommer vara ett tidsinställt inlägg.:)
 
 

landet

har varit på landet och har därför inte kunnat skriva här på så länge. har firat midsommar och har haft de lungt.är hemma nu och imorgon ska jag till stallet. har kommit två nya hästar som jag kanske visar bilder  på sen. donna har fått ett fönster hon kan titta igenom men santa har inte det längre.
 
ska snart äta pizza hahaha :)
 

Sommarbilder

här kommer lite sommarbilder :)



Jag har varit hemma hela dan och inte gjort något. men snart ska vi åka till landet och det ska bli kul:)

länge sen

det var länge sen jag skrev eftersom blogg.se appen inte har funkat och jag var på landet och där har ju jag ingen dator. Anna är på landet och har flyttat ditt. jag ska flytta till mitt landställe snart.tänkte skriva lite vad som har hänt.


ONSDAGS:
hade mentorsdag (slutade tidigare och hade bara mentor.) alla femmorna åkte och badade i någon sjö och både anna och jag badade och det var iskallt men skönt:).gick till stallet sen och det spö regnade

TORSDAGS:
 Också mentorsdagar. varmt och vi hade lite avslutning i klassrummet med kakor och läsk. sen gick vi till stallet och jag red på Donna ute dubbellektion och hon var jätteduktig:).

FREDAG:
började kvart över åtta och gick till kyrkan och där hade vi avslutning (ÄNTLIGEN) och vi slutade typ nio halv tio och vi gick till stallet :)

LÖRDAG: vaknade sent och åkte till landet. satt inne hela dan eftersom det regnade.

SÖNDAG (IDAG):  åkte och kollade lägenheter till min fasters man och de var väl okej. åt glass med chokladsås. :)

hejdå

Stallet/ mormor

Har varit i stallet ganska länge idag. Från kvart över två till 6. Sen när jag kom hem så skulle vi gå på resturang med mormor. Jag vet att jag har varit hos mormor mycket men de är för att hon har födelsedag i dag och igår så skulle mamma och pappa på konsert så då fick vi sova över hos henne. Vi uppvaktade henne på morgonen med kaffe på sängen. Sen ska vi vara hos henne hela nästa vecka fast då är vi på hennes land ställe med min lilla kusin och mammas faster:)


Alva kunde tyvärr inte blogga idag för jag tog hennes iPod när vi skulle cykla till stallet för att de regnade så mycket då:(
Men imorgon ska hon rida ut så vi får hoppas att hon inte ramlar av:)


Jag skötte Froy idag förresten och han var så gullig och pigg som vanligt:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_206541489.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_206541489.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_206541634.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_206541634.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_206541671.jpg" class="image">


Bussen

Nu sitter jag på bussen från mormor ska snart gå av!!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_206452471.jpg" class="image">


Skolan

Nu ska jag åka till skolan med Nora och Vega. Vi ska cykla och vet inte men vi kanske träffar Anna. Sen ska vi bada och äta glass. Sen blir de stallet :)


Sova

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag har precis kommit hem från student festen de var jätte roligt!!!!


Men god natt alla läsare sov så gott!!!!!!


Stallet

Har varit i stallet med Nora:) Anna kunde ju inte komma eftersom hennes kusin hade studenten. Vi gick inte ut med någon häst men vi sköte och bara gick runt haha

Ni kanske undrar när vi slutar skolan? Jo vi slutar faktiskt på fredag som är såååå sent. Men nu är de bara två dagar som vi bara ska ha vår mentor. Imorgon börjar vi halv nio och ska bada och köpa glass. Annas klass kommer också vara med så då kan vi vara tillsammans;) och vi slutar halv två.
Och på torsdag slutar vi och börjar vi samma tid, och sen ska jag rida :)


På väg

Nu är jag på väg till min kusin!!!!
Hon ska ta studenten i dag grattis till henne älskar dig<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_206368607.jpg" class="image">


Buss

Nu ska jag gå av bussen och gå till tunnelbanan med Alva:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_206325646.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_206325646.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_206325655.jpg" class="image">


Sverige match och tisdagens planering

Sverige spelar ju mot Ukraina i dag. Heja Sverige ni är bäst. Just nu tror jag att de står 0-0 men Sverige ska göra mål nu hoppas vi. Man lär väll höra i hela ruddammen att de blir mål i fall de blir de:)


Planering för i morgon. Först ska jag cykla till östra med Nora och Alva. Sen åker vi med Maria och Vega till skolan. Efter skolan ska jag inte till stallet tyvärr jag ska till min kusin som tar studenten jag ger henne ett jätte kram för att hon är en jätte bra förebild för mig och att hon är så omtänksam och snäll. Efter de ska jag till mormor med min syra vi ska sova över hos henne till på onsdag :) men nu ska jag nog kolla lite på matchen så man vet vad som händer:)
Tack för idag underbara läsare<3<3


På torsdag

Läääängtar så mycket tills på torsdag
. Ska ju rida dubbellektion ute!;).
Top fem vilka jag vill ha å torsdag:
1. Donna (såklart) :)
2. Chablis
3. Santa
4. Elan
5. Åse

(Conny ville jag ha förut men de har hänt så mycket te.x som att Erika ramla av (ute) och fick ett stort skrapsår så nej så blir de inte) :) hahaha


Lite sommarbilder på hästarnaaa:)


Rolf Göran Bengtsson

Rolf Göran Bengtsson tog in sin häst ninja la silja för att äta frukost inne i hans hus:) lite skoj Haaha:) men vill ni ha fler nyheter om hästar så gå in på www.pownieskvaller.blogg.se. En jätte bra blogg som har massor av nyheter om hästar och så.

Ses!!!


Oj de blev lite fel de blev fel bilder lägger upp dom igen


Vi fem

Vi fem består av Santa Alva Anna Froy och Donna. Och vi är bara bättre än bäst <3
Ni får två bilder på oss alla fem


Pannkakor

Idag gjorde jag middagen hemma hos mig. Jag gräddade pannkakor:) dom blev tunna och goda :)
Bjuder på en bild på mig


Idag

Idag har jag varit i skolan igen vi har haft rytmik visning i dag. Min grupp var först och de gick jätte bra tills musiken slutade helt plötsligt så de var jätte pinsamt men de gick bra sen. Sen åkte jag och Maria hem tillsammans de var jätte bra.imorgon så ska ja Alva och Nora till stallet. De ska bli jätte kul.:)


Bild bomb

Bild bomb på Santa och mig när vi hoppade sist:)


Froy


Alva och jag


Idag

Idag har de varit en toppendag. Jag , Anna och Nora kom till stallet kanske kvart i tio.

När vi skulle gå ut med Donna, Santa och Chablis så gick det inte eftersom vi frågade Angelica och hon får inte bestämma det, så hon sa att Donna och Santa skulle vara i hagen men dom gick inte ut till hagen tills vi gick. ( vi frågade halv fyra och vi gick halv sex)

Har inga bilder att bjuda Er med men ska försöka ta lite färska foton:).
Vad ska vi visa för foton? På en speciell häst eller oss eller bara härliga sommarbilder kanske. Kommentera vad ni vill se för foton!


Idag och igår

God morgon våra underbara läsare. Jag har precis vaknat och Alva ligger fortfarande och sover. Idag ska vi till stallet också men,Santa kommer inte vara där för hon ska tävla med Agnes:)
Vi får hålla tummarna för dom så att de går bra!!!!!! Igår när Alva jag och Nora skulle cykla hem såg vi kungen och drottningen, dom skulle åka in med häst och vagn på stadion som fyllde 100 år i går.


Stallet

Sitter i stallgången och tänkte att jag skulle blogga lite. Idag har jag Alva och Nora varit i stallet och varit ute med Santa Chablis Donna i två timmar sen har vi hoppat och Nora och Maria m har ridit ut.


Cassie

Tänkte vissa några bilder på cassie




//alva


Vaknat

Alva och jag har precis vaknat jag har sovit på en luft Madras och Alva i sin säng. Vi har sovit jätte bra. Snart ska vi gå upp och göra oss i ordning och sen äta frukost:)

Jag hatar att man ibland inte kan lägga upp bilder:)


Sova nu

Nu ska Anna och jag gå och lägga oss. Vi har tittat på film och spelat spel. Imorgon ska vi träffa Nora halv tio och cykla till stallet. De skulle vara fälttävlan men de blev inställt för de har regnat så mycket. Men Nora ska rida då och hon ska rida ut:) men nu orkar jag inte skriva mer för jag ska kolla vad Anna spelar:)


Anna

Snart kommer Anna hem till mig för att sova över här hela helgen:) imorgon ska vi till stallet och titta på Maria och nora när dom rider. Nagar visste inte om hon skulle komma hon sa att hon skulle ha gäster:( men de kommer säkert bli jättekul och nu sitter jag bara och väntar tills Anna kikar mig. :) läääääängtar :) mer uppdatering senare idag:)!



//akva
Liten failad bild på mig när jag var i thailand! ;)


Slöjd

Nu ska jag ha slöjd och sen ska jag hem och sen till Alva kg längtar tills jag kommer till Alva.


Maria nagar och Emma när dom rider


Santa


Bilder

De verkar som att de är något fel på blogg.se för man kan inte ladda upp bilder tyvärr men de ordnar sig nog snart:) idag är de ju skola också men de är bara bra ämnen som tur är sen ska jag sova över hos Alva i helgen de kommer bli så kul...


Santa

Igår red jag ut på Santa hon var lite pigg och ville bara galoppera:) Men de gick bra ingen ramlade av iskall fall jag fick rida bredvid Åse och Amanda red henne de gick jätte bra.Jag red på avlas lektion också men då får jag inte rida nästa vecka tyvärr då ska Alva rida i stället:) Vi var ända bort till stora skuggan så vi var en bit bort:)
Jag hade i alla fall jätte roligt och de hade Santa också<3<3<3 älskar dig Santis.


Skola

Idag blir de skola igen då...

Känns som de var slut igår. Men nej. En HEL vecka kvar PLUS EN DAG. Vi MÅSTE sluta på en fredag vi kan inte sluta på en onsdag. :(

Igår var de lite pinsamt eftersom Emma (rider på fredagar och går i min klass) red på ponnyridning som är för SMÅ barn. Men de var en helt okej dag.

Anna kom typ till stallet fyra och hon skötte Froy och Nora och jag skötte Donna. ;)

Emma på bilden (haha) :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_205648387.jpg" class="image">


Fenja!!!

De är Fenja som jag red i dag.


Islandshästar

Nu har jag precis ridit ut på islandshästar jag fick en som heter Fenja och hon var så gullig och snäll.en liten större Santa nästan:).Vi red ut i skogen och töltade och galopperade de var jätte roligt nu är jag på väg till stallet sär de skulle vara loppisar hela dagen. Jag hade i alla fall tur med vädret som tur var.
image description

Hästens dag! :)

Idag ska jag tillsammans med Maria m och Nagar och kanske Nora till stallet. Jag ska vara där klockan tio. Idag är de ju Sveriges nationaldag. Och hästens dag. Så de kommer vara mycket folk i stallet idag. Jobbigt!!! Men de kommer vara loppis och lite tävlingar och överraskningar. Men de är 12-16 så vi hinner vara där några timmar innan alla kommer:). Anna kommer tyvärr inte vara i stallet idag för hon ska rida Islandshäst hela dan. Men hon kanske kommer på kvällen till stallet:).

Har gjort ett kolage med några hästar/hundar/människor som jag tycker extra mycket om ( de finns flera hästar men fick inte plats) :)


Känner ni igen alla? Kommentera dina svar!!:)

//alva


Idag

Idag ska jag,Alva,Nora,Maria M,Nagar gå till stallet de ska bil jätte roligt jag hoppas att vi hinner gå ut med hästarna för att de är så härligt. De är ju sol ense länge :).



///Anna


Igår

Igår var jag på stan och köpte bikini och regnställ tills jag ska på ridläger de ska bli jätte kul. Alva ska ju vara med också så då blir de lite extra kul. Igår var de som vanligt i skolan jag började halv 9 och slutade 13:15 så de är ju en väldig slapp dag i fall man säger så.


Idag

Idag har de inte varit någon speciell dag. Bara en vanlig måndag. På NO:n så skulle vi komma på en egen uppfinning som kunde röra sig en decimeter. Och de gick inte så bra...

Känner mig taggad till imorgon när jag ska ta spruta NOT!! Har fått fobi sen jag tog förra sprutan och jag svimma ;)

På onsdag är de hästens dag och blir nog heldag för mig:)
Godare!!!:)


Internet

Mitt internet har inte funkat så jag har inte kunnat blogga sen i tisdags. Men nu är de bra så nu kan jag blogga igen.





RSS 2.0