Dagens hästar

Bailey är född 1999 och är en valack. Bailey är en C-ponny. Bailey är jätte snäll och han går i hagen med Åse. Bailey kan bitas så gå inte under hans hals för dp kan han bitas. Baily har ganska snabb galopp och han hoppar allt. Jag har ridit Bailey men det var för länge sen. Jag rekomenderar Bailey till dom som gillar snabba och lite heta hästar.Det betyder till alla för att han är en snäll ponny. Han kan kasta av.
Conny är född 2002 och är en valack. Conny är en C-ponny. Conny sväljer luft som ni ser på första bilden det är inte så bra. Conny är en lite busig filur som ganska ofta kan kasta av men det är inte så långt ner till marken så det går ganska bra. Conny  är lite sur i bland men då är det bara att vara lite tuff och säga Conny skärp dig och smaka lite. Jag rekomenderar Conny till dom som är ny börjare och har ridit ett tag.

Naglar


Godis!!!!!!!!!

I dag slutade jag 13:15 och sen åkte jag och nora på isen på vägen hem. Nu sitter jag vid datorn och tv och äter godis jippi.

Förlåt!

Nu blir de ett litet inlägg eftersom mitt förra inlägg så blev bilden lite liten här kommer en lite större bild. :)


Idag...?

Igår så åkte jag skridskor men mina var för små så jag fick låna min brorsas skridskor. Men jag kunde inte åka i dom jag åkte typ fem varv sen kände jag att jag hade skavsår. Ajaj! :) så jag fick gå hem ja och sen slappa jag bara. Idag ska jag inte göra något men jag ska ju till Thailand och fick nyss reda på att det finns gratis internet på hotellet så jag kan blogga där. De är bra!! :) <3

PS: bilden är på min mat igår tyckte jag gjorde snyggt upplägg! ;)


Ponnyakuten

Ponnyakuten har ju börjat igen. Och dom som är med har gjort en blogg: www.theponnyakuten.blogg.se
Ponnyakuten visas söndagar kl. 19.00 i Barnkanalen. :)


Insperation på skor


Det var lite olika skor
GE FÖRSLAG PÅ VAD JAG SKA LÄGGA UPP FÖR BILDER ELLER VAD JAG SKA SKRIVA OM.

Fredag

Idag var de ju fredag och vi börja åtta som är astidigt om man jämför dom andra dagarna. Anna har ju gjort hälsningar som var snygga.
ni får jätte gärna kommentera. :)
Och så kan ni ju kolla in Annas egen blogg: www.annasanta.blogg.se
Hejdå!! :P


Häsningar

Nu har jag gjort nya hälsningar som jag  och alva tänkte hälsa.
////////////Anna

Dagens hästar

Fredrik är en jätte snäll häst som gillar att bli fotad. Fredrik är född 1998. Fredrik är en valack och är 155cm hög i mank höjd.Fredrik har jag inte ridit men alla som har ridit honom säger att det är deras nya favorit häst. Fredrik har mjuk galopp. Fredrik rekomenderar jag till nybörjare och dom som har ridit länge eller lite.
Elan är en lite äldre häst som är Lugn,trevlig,snäll,försiktig. Elan har jag ridit men det var jätte länge sedan så jag kommer inte i håg hur han var men han var min favorit häst. Elan har jätte mjuk och trevlig gallopp. Elan är född 1996 och är mbr val. Elan är 1,67cm hög i mank höjd. Jag skulle rekomendera Elan till nybörjare och dom som har ridit lite längre.
Det här skulle ha varit onsdags hästarna men inlägget ville inte vissade sig inte på sidan så jag gör om det nu. Ska göra lite nya hälsningar som jag kan lägga upp nu hej.

Conny

Idag red jag Conny och han var jätte duktig. Men när vi skulle galoppera så ramla jag av, och det var första gången. Men det var Santa som började kuta och då ville Conny också ha skoj. Så han bocka av mig. Anna fyller ju år idag och hon red Åse och det såg jätte bra ut. Och dom hoppa ju också så de var väll världens bästa födelsedag. :) hejdå nu ska jag träna engelska men lite bilder på conny får de väll bli.:)


Idag

Idag har ju Anna och jag varit i skolan som alla andra normala barn men sen gick (åkte) vi till stallet. Träffade Emilia och Isabelle på bussen. Dom brukar ta bussen innan men bussen krokade och då fick dom byta buss haha. :) Dagens hästar är Elan och Fredrik som vi fotade. Fina foton som Anna ska lägga upp. Visar några gamla foton på Ramster. :)


Dagens hästar

Fredrik är

Veckans frågor

Hippon är en snäll och jätte fin häst som är jätte snäll att fota han blir jätte bra på alla bilderna. Han är jätte snäll i boxen.Hippon är född 1998 och han är en brun valack och han är 155 cm i mank höjd. Jag har inte ridit hippon men han verkar jätte snäll. Alla säger att han är lite stark men ändå jätte snäll.:) Jag rekomenderar Hippon till dom som är starka och har ridit lite grana.
Karamell är en jätte snäll häst som kan vara lite busig i bland men han är också snäll.Karamell är född 1995 och är en brun valack. Karamell är 1,60 i mank höjd.Karamell är jätte snäll i boxen men han kan ta öronen bakåt men det behöver man inte vara rädd för.Jag rekomenderar karamell till dom som är ny börjare och kan banka på lite då och då.
Chablis är en häst och är jätte snäll och jätte trevilig att vara med men hon kan ta bak öronen men det är inget att vara rädd för.Chablis är född 1999 och är ett brunt sto 1,40 cm i mank höjd är Chablis. I boxen kan hon vända baken till men då är det bara att smaka så flyttar hon på sig. Anars är hon jätte snäll. Jag rekomenderar Chablis till nybörjare och dom som har ridit ett tag också hon är en snäll häst.

Veckans failbild

Ser inte den där tjejen lite för stor ut för ponnyn?? Fast det tycker nog ponnyn haha

//alva


Donna , Santa och Puma <3

Lägger upp lite bilder på Donna Santa och Froy.


Gullig!!!!!!!!!

Så gullig den är .
Som lilla gubben fast en lite mindre

////Anna

Skriskor

Precis kom jag hem från skriskobanan Elins kompis var med. Det var jätte kul.Vi åt korv,pepparkakor och varm choklad det var jätte kul. Nu är jag hemma och kollar på tv.
Det är inte jag på bilden så ni vet!!!
////////////ANNA

Namnlös...

Skriver det här inlägget eftersom det var länge sen jag skrev. Kanske bara några dagar men ändå. Man kommer inte på något att skriva. Men på tisdag ska Anna och jag vara i stallet så då börjar skrivandet igen. Oj haha titta nyss ut genom fönstret och det SNÖAR!! Hihi


//Alva :)


Annas blogg

Min blogg heter www.annasanta.blogg.se den handlar om mig och santa och froy och lite bakning :)
Komentera gärna.

♥♥♥


//////Anna

Blogga

Jag har inte bloggat så mycket för att jag har pluggat till ett prov men alva har ju bloggat så det är ju bra. Några gåtor kommer här 1 Vad bör man göra om man inte vill störas i nattsömnen? 2 Var sover lejonkungen? 3 När sover man bäst? Jag ger rätt svar nästa fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /////////////ANNA

Hmmmm..…

Vet inte varför jag skrev hmmmmm som rubrik eller det var såhär jag vet inte vad jag ska skriva dom här dagarna jag inte är i stallet. Idéer?
Kommentera era idéer!!!

//Alva :)
PS: har inte tagit bilden


Bilder

Idag har Anna och jag ridit. Jag red Santa och Anna red Åse.
Har tagit lite bilder först kommer det på Cassie sen Donna och sist Åse.En på Santa också.


//Alva :)
PS: sista bilden på Cassie så tittar hon på en katt som går förbi.


18.40

Anna och jag har varit i stallet nu fast kanske lite tråkigt för er för har skrivit det massor av gånger men nu sitter jag och spelar spel. Ska snart äta hoppas det blir något gott.

Erika,Sara, och anges var bra på hoppspecialen. Erika red Picasso första gången och det gick bra tycker jag. Sara red Åse som vanligt men hon var duktig men Åse var det fart i (brukar vara det) Picasso var också pigg. Santa och Agnes såg jag inte för Agnes var tvungen att gå tidigare, och Anna och jag kom till ridhuset kanske en kvart innan dom slutade För först skulle Anna sköta Froy och sen skulle vi fota dagens hästar Rakel Och Ramster!!

//Alva

PS: första bilden är på Emilia,Erika,Isabelle, Eva och Conny.andra bilden är på Donna


Bilder

I dag är det Ramster och Rakel som är dagens häst. Vi börjar med Ramster.
Ramster är född år 2003 mbr valack 158 cm. Ramster är väldigt snäll men han kan vända rumpan till men han sparkas inte men in fall ni inte vågar är det bara att fråga någon om hjälp. Ramster har en väldigt skön gallopp och man sitter väldigt bra på honom. Jag rekomenderar Ramster till dom  som gillar snälla hästar.
När Rakel kom till ridskolan var hon skygg och man fick inte klappa henne i ansiktet men med åren så blev hon tryggare och tryggare. Nu är hon jätte fin och bara lite rädd. I boxen kan hon vända rumpan till men man kan fånga henne. Rakel är lite rädd men hon är också lite slö så man behöver spö. Jag rekomenderar Rakel till dom som gillar lite långsamma hästar men hon är jätte snäll.
////Anna

Trött...

Nu är det morgon och jag sitter på en stol och orkar inte göra något. Jag är så trött.
Men idag ska Anna och jag fota Ramster och Rakel de ska bli kul. Annars i stallet så ska Anna sköta Froy och så ska vi kolla på när Sara,Erika,Linnea och Agnes hoppar.

LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
//Alva


Bilder

Nu kommer bilderna på panter och picasso som alva och jag fotade i dag ja vet det skulle bara ha blivit på Picasso men jag ändrade mig.Picasso är ingen ponny utan en häst picasso är lite kitlig under magen men annars jätte snäll. Jag har ridit Picasso en gång och han var jätte bra hans gallop är jätte skön och mjuk. Picasso har ståt på ridskolan ett tag men inte jätte lång tidHan rekomenderar jag till några som har ridit ett tag för att han gör lite som han vill.Picasso är jätte snäll i boxen. Det var lite fakta om Picasso.
Nu kommer Panter!!!
Panter är jätte snäll och han är 1,70 och han är född 1995 han är en valack.Panter gillar väldigt mycket att hålla på med ett knutet grimskaft han drar det längs hela stången som ni ser på några bilder.Panter har jag inte ridit men jag vet att han är jätte snäll och trevlig i boxen.Jag rekomenderar panter till dom som har ridit lite och vuxna kan rida i fall dom är nybörjare. I morgon blir det Rakel och Ramster som jag informerar om
//////ANNA

Snart..

Snart.....

.…kommer Anna lägga upp bilder på dagens hästar som är Picasso och panter.

.… fyller Anna år. Hon fyller 12 den 26 januari en torsdag.

Ha de bra och jag bjuder på en bild på min kompis Happy. Lite konstigt eftersom det här är en hästblogg men hade inga bra foton men Anna kommer med snygga foton snart.


Nu

Nu på morgonen vaknade jag försent och det kunde man inte tro om mig!!!!!! I dag är det skoldag i igen och vi har likabehandlingsdag i dag inte så kul men vi slutar 14:00 så det är ju bra Det kommer en liten bild på Froy och Santa också.

Veckans failbild

Vad är det som händer?
stakars häst hoppas den inte gjorde illa sig.


MUMS!!!!!

Har gjort våfflor nu. Det var gott!
Något förslag på vad Anna och jag ska skriva?
Bild på min våffla.
Mums!!!


Hemma

Kom nyss hem från en jobbig dag i skolan. Men vi slutade kvart i tre istället för halv fyra. Dom hade typ ändrat schemat så vi inte fattar ingenting.

Imorgon är det likabehandlingsdag (stavning) och vi börjar halv nio och slutar två. Då ska Anna och jag gå till stallet och sköta Donna och Santa och kanske gå ut med dom. Kommer bilder tror jag.
Nu äter jag mitt pepperkakshus MUMS!!!!! :)


Slappa

Ligger i sängen och bara har det mysigt jag tänkte i fall vi ska ha hästens tema och då börjar vi med picasso och sen panter,ramster,rakel. osv. Men jag ska till stallet i morgon så då kan jag fota Picasso men vad önskas för foton?
Utom hus eller bara rent sakt inomhus eller ska jag ta båda?
Sen kommer vi ha en liten fråga varenda dag och som ni kan svara på i fall ni vill.
Men den börjar någon dag i veckan.
///Anna

Vad önskas

Vad önskas för bilder på hästar?
Imorgon ska jag till skolan och ha rytmik gympa och svenska och sen får jag gå hem så skönt. En bra måndag helt enkelt jag hoppas att vår fröken är sjuk eller något jag hatar henne så jobbig. I dag har inte alva bloggat men jag bloggar lite i stälet för henne. Alva och jag har varit kompisar sen förskolan och är bästa stall kompisar nu ni kan gå in på min blogg som heter så här annasanta.blogg.se där står det om santa och froy och lite donna och vad jag gör och vad som händer med hästar och så. Jag hoppas att det här blir en bra blogg och tipsa alla om den här bloggen för att detstå mer detså roligare att blogga syns i morgon kl 7 eller 8 hej då. Det blir ingen bild i dag.

Bilder

Här är alla våra hästar.
BaileyBo-JDonnaConnyFroyKaramellPanterPicassoPompomRakelSantaVivaldiÅseHipponFredrikChablisNisseHanibalWestlifeRamsterCassieElan
Araminta
//Anna

Hej

Hej nu är det jag som skriver (Alva). Sitter hemma och har tråkigt bjuder på en bild på Donna och en på santa! <3


Välkomna

Välkommna till min och alvas blogg här kommer vi snaka hästar och vad som händer på Stockholms ridhus och Östermalams ridskola

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0