Idag

Idag var jag på stranden och sola. Det var jättevarmt! nu ska vi gå till minnesplatsen för dom som dog i sunamin och ge en blomma , sen ska vi hå till marknaden och jag ska köpa presenter till happy och Anna ( om jag hittar något bra)


Sitter i bilen

Är i bilen och är på väg till Sälen. Jag har så ont i mina ben mitt vänstra ben har somnat.Nora och Vega är också på väg. Men jag tror att jag inte kan lägga upp bilder mobilen så jag skriver bara:-( !////////////Anna

Alva

Nu har Alva skrivit lite också det är bra.
Jag har lite svårt att sova så att jag bloggar i stället kul tycker jag.
Vi åker snart till Sälen och jag kan blogga i bilen så att ni inte är helt över givna och inte kan kolla på något.

Fråga..

Vet någon vad det här är?
Jag har det på armen och har ingen aning vad de är! Vet du? Kommentera!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_191195805.jpg" class="image">


God morgon!

Eller för Er så är det väl sover du? Men här i Thailand så är det morgon och jag har badat i poolen och ska snart äta frukost! Det finns ganska mycket till frukost. Men jag kanske ska ta en liten manikyr idag, i khao lak där jag är så i staden finns det typ asmånga restauranger och massageställen. Men nu ska jag äta frukost så hejdå!


Prinsessa

Nu har det komit en prinsessa också som heter.Estelle Slivia Ewa Mary.

Melodifestivalen

I kväll ska Charlotte Perellie osv.
Här är bidragen:
1: Charlotte Perellie
Charlotte Perrelli. Olle Kirchmeier/SVT
2: Opa!!
OPA! Olle Kirchmeier/SVT
3: Dynazty
Dynazty. Olle Kirchmeier/SVT
4: Lotta Engberg och Christer Sjögren
Lotta Engberg och Christer Sjögren. Olle Kirchmeier/SVT
5: Hanna Lindblad
Hanna Lindblad. Olle Kirchmeier/SVT
6: Alex Algmark
Axel Algmark. Olle Kirchmeier/SVT
7: Lisa Miskovsky
Lisa Miskovsky. Olle Kirchmeier/SVT
8: Danny Sacedo
Danny Saucedo. Olle Kirchmeier/SVT
Ni får säga vem ni tycker var bäst!!!!!!!!!!!!!!!
Obs!!!!!!!!!!!!
BILDERNA ÄR UNDER NAMNET SÅ ATT NI VET!!!!!!
Rösta!!!!!!!

Sälen

I morgon bitti ska
jag med min familj åka till Sälen det ska bli jätte kul vi ska till lindvallen.

Fredag

I dag har jag varit i skolan och jag har haft hemkunskap och slöjd. På hemkunskapen gjorde vi hamburgrbröd och dom blev jätte bra. Nästa gång ska vi göra hamburgare det ska bli jätte kul. Kevin S och jag jobbar jätte bra tillsammans jag tycker att det går jätte bra.Sen hade vi slöjd och då blev Nora,Jag och Vega klara med våran labyrint.Den blev jätte fin.När vi sen slutade så åkte jag och Maria till stan och köpte två tröjor dom var jätte fina!!!!!!!!!!!
På Söndag ska jag åka till Sälen det ska bli skoj Nora och Vega ska ditt också så att vi kommer att åka till sammmans. 

Skolan

Snart ska jag gå till skolan. Men just nu sitter jag och holler på med datorn.Min lilla syster är magsjuk och jag ska få rida i gen för Alva som är i thailand. Men jag ska också rida i min grupp så klart.
'''

Igår...

Igår så var det asvarmt och klockan elva så åkte vi till elefanter och red dom. Det var jättekul! Jag red med mamma och vi fick ett foto på oss men man ser tyvärr bara mitt huvud så bilden var inte så fin. Men jag tog bilder på elefanterna. Men vi red till något ställe mitt i djungeln och så fick vi klättra och Sedan bada i ett vattenfall det var typ lika varmt i vattnet som det brukar vara på sommaren i Sverige , men havet är varmare än ljummet! Sen när vi hade bada klart så red vi tillbaka och sen åkte vi och kolla på sköldpaddor. Dom flesta var små men i en " bur " så var de stora. Bilder på elefanterna , vattenfall och sköldpaddorna :)


Elefanter

MOT elefanterna :) och bada i vatten fall bilder kommer.... :)


Froy

En bild på Froy som jag hittade på nätet som jag tycket var jätte fin. :)

Dagens häst

Westlife är född 1998 och är ett sto. Hon är 1,70cm i mank höjd. Westlife är en snäll häst men jag hade lite problem med bilderna så att jag kollade på nätet och hittade några. Westlife har jag inte ridit men jag skulle nog villa det. Jag skulle rekomendera Westlife till nybörjare och dom skom har ridit lite.

Yes!

Ja nu funkar internetet på hotellet.nu sitter jag på hotellet och vilar. Förlåt att jag inte har skrivit nu när jag är i Thailand men de har krånglat med internetet och så var min iPod inlåst i vårt kassaskåp i en dag eftersom någon glömde koden.
Svar på Annas fråga: jag har det jätte bra har ni det också bra?
Saknar alla hästar och dig Anna!! :)

Tre dagarna som jag har varit i Thailand har vi varit på stranden , och solen är stekhet så jag är typ bränd lite här och där men mest på axlarna. Jag tror att kanske imorgon eller idag så ska vi till elefanterna och rida på dom. :) men jag skriver mer om det imorgon.Lite bilder på kattungar som finns i mataffären som vi handlar i ,i bland


Huvudvärk

Jag har så ont i mitt huvud jag tror att jag måstae gå och lägga mig snart. Jag undrar hur Alva har det i Thailand saknar henne jätte mycket. I morgon ska jag till stallet och fota dagens häst själv.Jag måste komma på vad vi ska göra något som jag kan vissa för er alla!!!!!!!!!!!!!1111
Jag har skrivit ganska myckewt i dag 

Hästar

Hästar är ett vakert djur som är mitt favorit djur. Hästar kan se ut på olika vis. Dom kan vara fläckiga,bruna,svarta och ljusbruna, Dom kan ha olika bläsar och olika färger på manen. Lite bilder kommer så att ni kan se hur hästar kan se ut med träns och sadel eller utan.

Trött

I dag är jag verkligen jätte trött jag har inte sovit så bra. Min familj och jag var jätte trötta i går när vi kollade på ponnyakuten och sedan så ska det låta.Nu ska jag äta frukost och sen ska jag åka till skolan och ha rytmik jag bloggar mer när jag kommer hem jag kommer typ hem kvart i 2. Då ska jag blogga och Hästar ska bli jätte skoj!!!!!!!!!!!!!!!
Hahaha
:)
Vi syns hej då

Bilar

I går åkte vi till gärdet och gick in på nåt ställe där man kunde köra utan att sitta i en bil det var radio styrda. Vega kom 1 Maria och jag kom 2 och Nora kom 3.Sen så åt vi mat på resturang Cypern i Marias hus vi åt varsin solaki mix den var jätte god det var oxfile,lamm och fläskfile.Till det hade han som typ var där mest hade gjort en drink till oss vi fick varsin tilbringare.Vi fick också potatis,salad,såser och bröd. Efter det så gick vi upp till Marias lägenhet där väntade hennes mamma. Hon hade planerat att vi skulle svara på 12 frågor och jag kom sisst jag ät inte bra på frågor om det inte handlar om hästar.I dag skulle det vara typ någon röstning i stallet men ska inte gå dit tyvärr
men jag ska fota dagens häst på tisdag men det är den sissta dagens häst så  då får jag komma på något annat:)
Alva har inte skrivit något än men det kommer nog.

Melodifestivalen!!!!!!!!!!

I dag är det melodifestivalen ni ska väl kolla på det va!!!!!!!!
Jag hörde att Molly Sanden skulle vara med.
Ni får komentera vilken som ni gillade mest!!!!

Alva

Ni vet ju att Alva kommer flyga til thailand och vara där i två veckor, så att det är jag som kommer blogga mer än henne, men hon kan blogga på hotell rummet men det kanske hon inte gör alltid. Idag hade jag No prov och det gick bra tycker jag men jag vet inte än!!!
Sen hade vi hemkunskap och vi bytte grupper så att jag var med Kevin S. Det som var roligt var att Kevin S hällde i 1 dl i stället för 2 tsk. Så vi var tvungna att ta ut lite av sockret men det som var nackdelen var att lite havregryn kom bort så att vi var tvugna att lägga till lite havregryn och socker men det blev jätte gott en då.

Enkronor

Jag har 107 enkronor!!!!! Hur kan jag ha det, de är ju asmycket. :)

PS: flyget är försenat så jag ska åka klockan fem istället för klockan två :(


Idag! :)

Idag så slutade jag två lite tidigare än vad jag skulle göra, men jag skyndA mig och han med 21 men den var typ två min försenad men jag kom precis. Sen så kolla jag när Anna ( ridlärare)hade privatlektion och de var kul såg även boti och Eva. Sen så sköte jag Donna hon var duktig. Sen så bjöd Anna och jag på kakor . Vi åt kakorna medan vi vänta på att jag skulle få upprop. Jag fick Åse. Hon var jättebra men vi var såhär på två volter och så skulle man galoppera till den andra volten och det var ganska kort mellanrum så första gången fick jag ingen galopp men andra fick jag typ två galoppsprång. Kollade sen på Anna och hon var duktig men Chablis som hon red var lite seg såg det ut som. Sen åkte jag hem och började packa för jag ska ju till Thailand imorgon. :) hejdå


Gammal bild


Igår! :)

Igår var det ju idrottsdag, och först så spela vi bowling och jag spela med Anna,Maria och Vega. Jag vann. Sen åt vi lunch och åkte skridskor. Först på skridskon så hade vi några lekar ( happy, jag, Anna, Vega och Maria.) sen så typ skulle Anna göra något men hon åkte över till andra sidan av isen, och då kom de en gammal gubbe som bara jävla hora typ, och sen hände det samma sak men med Älva. Och då skulle han få den där gubbjäveln. Aaaa så vi såhär kastade snö på han och varje gång han åkte förbi så sa han typ oj vad fula ni är!! HALLÅ vad är det för knäpp gubbe??? sen så gick Anna och jag till stallet och kolla på hoppspecialen Det gick bra men efter så ville Hedda och hedda ha våra kakor så vi fick göma sig i Santas box :)

Ps: bilderna: först Alva sen Anna nästa Maria och sista Vega ( om bilderna hamna rätt annars kan det vara Maria först och Vega sen à ni fattar.


Serier

Det finns många serier men nu undrar jag vilken som ni tycker är bäst
1:BAMSE
2:KALLE ANKA
3:NEMI
4:NILS OCH CO
5:MUSSE
DU RÖSTAR!!!!!
Du röstar och skriver din siffra i din kommentar. 
Gårdagens häst!

Araminta är en lite arg häst som kan slänga av i bland. Araminta är född 1996 mbr sto. Hon är 1,61 m i mank höjd. Araminta har jag inte ridit men jag skulle nog inte villa det nu, men när jag är äldre så skulle jag hämst gärna göra det. Araminta går i hagen med Elan och dom verkar ha det bra tillsammans. Jag skulle nog rekomendera Araminta till dom som är bra på att rida och ny börjare.
Ja vet att det brukar vara två dagens hästar men i dag blev det bara en men Westlife kommer på tisdag. Sen undrar vi om vad vi ska göra när dagens hästar är slut ni kan ge förslag och komentera gärna.

Tråkigt men sant:(

Nu har jag raderat min andra blogg annasanta.blogg.se . Det är tråkit men jag orkade inte ha två bloggar och  jag kskrev aldrig något på bloggen så därför tyvärr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens hästar

Froy är en stor häst och är 7 år i år. Froy är en ganska ny häst men han är lite busig. Jag sköter Froy på onsdagar och det är så mysigt och kul tycker jag. Froy går i hagen med Pompom och Froy är ju så lite så han härmar Pompom i bland:) Jag har inte ridit Froy men skulle hämst gärna göra det han verkar fin och rolig att rida!
Jag skulle rekomendera Froy till dom som gillar snälla och lite busiga hästar jag tycker att alla kan rida honom men han kan vara lite busig och bli lite arg men det är sånt man får stå ut med.
Vivaldi är född 1989 och är en stor häst. Vivaldi är en brun valack och är 1,73 cm i mank höjd. Det sägs att Vivaldi bara har en halv tunga stakars honom!!!!!!!! Vivaldi har jag inte ridit men jag har hört att han verkar bra och jätte snäll han är också snäll i boxen. Jag skulle rekomedera Vivaldi till dom som gillar snälla och försiktiga hästar.

Ok

Ja man skulle ju lämna in hjärtat till alla hjärtans dag och den senaste dagen att lämna in var igår ( måndag) ja så vi lämna inte in utan hängde upp själva. den som van var en tjej som hade Rakel, men jag och Anna tyckte den likna alla andras hjärtan , om Anna och jag skulle lämna in i tid så skulle säkert någon av vi vinna! ;) hejdå


Engelska

Ja nu har jag precis ätit och nu ska jag göra engelska :( när jag hade kommit hem idag så var jag typ arg på allting antigen för jag ramlade eller ja happy råkade puta mig för vi skulle springa för vi hade såhär låtsas-snot något ja och då sa jag vi springer på tre och jag räkna: ett, två ja och där sprang happy iväg och såklart hål hon i mig och hon snubblade på sitt skosnöre och hon ramlade och jag ramlade också. Ja det gjorde ont!! Men ska göra engelskan nu och sen ska jag hjälpa min brorsa om en artikel som mina föräldrar verkligen ville att Theo skulle göra. Eller det var ju såklart min ide men hans artikel ska handla om Stockholms ridhus och Östermalms ridskola. Ja hoppas den blir bra! Hejdå


VAAAAAAAAAAAA?????????¿

Vad är det där det ska komma fram bilder inte någon TEXT!!! HJÄLP!¡@


SNÖ

Ja lite bilder från när jag var på promenad , HISS ELLER DISS?
Kommentera!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115929.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115936.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115938.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115942.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115946.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115947.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115959.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115954.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115970.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115975.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115982.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115988.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115980.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115979.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_189115981.jpg" class="image">


Hjärtat

Anna och jag skulle ju göra hjärtan till alla hjärtans dag! Men jag glömde bort fast nu har jag gjort den! Tror ni de är OK om jag lämnar den när det är alla hjärtans dag (tisdag) ?
hoppas det går bra och att jag får något pris. Bild på den blev lite nöjd med stjärnorna och de på sidan men de andra var inte så snyggt men det blev som jag gjorde det och du blev det såhär !!! Bild:


Glöm inte!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni får inte glömma att kolla på ponnyakuten kl: 19:00.

Länge sedan

Nu var det länge sedan jag bloggade på den här bloggen men nu känner jag att jag är tillbaka jag har bara inte hunnit att blogga men ni har ju Alva som har bloggat så mycket. I dag tänkte jag skriva om lite ridkläder så att vi får lite mode bloggen rid kläder alltså. Jag har ridbyxor, ridskor ,short chaps väst,hjälm,spö (fast inte alltid) ,varm tröja under västen så att jag inte fryser. Nu ska vi gem föra med Alva vad hon har på sig!!!! Alva har på sig ridbyxor,ridstövlar,väst,hjälm,vantar och en tröja under västen hon har ju också spö men inte alltid!!!!!!!!

Tack

http://pownieskvaller.blogg.se och Tyras inlägg: /darios.se/?p=30931#comment-6313 eftersom först läste jag pownieskvaller.blogg.se och dom länkade till /darios.se/?p=30931#comment-6313 Tyras inlägg på sin blogg! Tack för du skrev de och läs både Tyras inlägg och pownieskvallers blogg: http://pownieskvaller.blogg.se


Failbild

Har inte blivit någon failbild på länge så här kommer en liten rolig sak:


Stallet

Var i stallet i dag:). Jag slutade tio över två min tidigaste dag:). Åkte till stallet ,sköte Donna <3 hjälpte en i första gruppen, hade upprop, fick Elan , red Elan han var jätte duktig! Kolla på Anna, åkte hem med Anna , såg massor av polisbilar kanske en kändis här i stan?!, gick hem , åt middag, duscha , gjorde läxor :( och till sist så kolla jag på tv. Nu ligger jag i sängen och ska gå och lägga mig!!
GOD NATT!!!!


God natt!!!

Ska gå och lägga mig!!
Idag har de blivit många inlägg av mig haha var väl väldigt bloggsugen. Men nu ligger jag i sängen och äter lite kakor. Vill inte gå och lägga mig men vet att jag blir så trött på morgnarna annars. ( blir de typ alltid haha :) ) jaha GODNATT!!!!!!!! :)


Har bakat!!!

Har bakat: hemsida: www.frukostbullarna.se
Du behöver
5 dl mjölk
100 gram havregryn, 2,5 dl
50 gram jäst
70 gram socker, 0,9 dl
100 gram rapsolja 1,2 dl
700 gram vetemjöl, ca 12 dl
7 gram salt, 1 tsk
Gör så här:
Häll mjölken i degbunken och finfördela jästen däri. Blanda ner alla ingredienserna utom saltet. Knåda degen i 10 minuter med degblandare eller hushållsassistent. Tillsätt saltet och knåda ytterligare fem minuter.
Låt degen vila 30 minuter i bunken.
Tag upp på bakbordet och kavla ut till den blir en centimeter tjock. Ta ut runda kakor med ett dricksglas. Kavla ut kakorna så de är riktigt tunna.
Låt jäsa på plåten till de har blivit cirka en centimeter höga. Nagga kakorna precis innan de ska in i ugnen.
Grädda i 225 grader i fem minuter. Låt svalna under bakduk på galler.
Går fint att frysa och håller sig mjuka om de packas in i plastpåse så fort de svalnat.


Bygg

Nu är det klart!!!!!
Gör dekor med dina olika hästfigurer som jag har gjort:

PS: läs nerifrån till upp för de är rätt :)


Bygg:

4: nu ska du sätta en liten knäckebrödsmacka på takets två saker som bilden visar:
Sedan lägger du en bro längst ner in till huset:


Bygg

3: ställ två knäckebrödsmackor på taket som bilden visar:


Bygg

2. Bygg tak: sätt två knäckebrödsmackor ovanför fyrkanten. Så det bildar ett tak:


Bygg

1.bygg en fyrkant med fyra knäckebrödsmackor:


OMG

Åååååååå asså förra inlägget så hamnade bilderna i fel ordning HJÄLP!! Nu fattar ni säkert ingenting hur man bygger ett hus. Asså jag lägger upp bilderna rätt men de funkar inte VARFÖR????? KAN NÅGON HJÄLPA MIG MED DENNA CP SAK??? :) lägger upp bilderna i ett inlägg var så ni fattar hur man bygger! :)


Bygge

Här har jag byggt ett litet knäckebrödshus :)


Dagens resa

I dag har jag och Alva fotat hela vår resa från skolan till stallet och sen hen i gen det kommer visas i bilder!
Fin bild på Alva när vi går till tunnelbanan!!!
Några bilder på mig när jag åker ner för ett snö och is stup!!!!
Alva ska ståpa in en godis i munnen!!!!!!!!!!!!
Några bilder på Alva och mig på väg till tunnelbanan. OBS! Alva är den i grönt och jag är den i vit mössa och i vit halsduk.
Våra skor på tunnelbane stationen.
Alva och jag på tunnelbane stationen!!!!!!!!!!11
Nu kommer tunnelbanan!!!!!!!
vi måst gå på.
Alva och jag på tunnelbanan.
Alva på väg till bussen!!!!
Våra fötter det är jag i blåa byxor och Alva i svart!!!!!!
Nu kommer vår buss!!!!!!!!!
Någons snygga och roliga hår!!!!!!!!!!1
Alva och jag på bussen!!!!!!!!
Sedan gick vi av på Stadion och tog 55!!!!!!!!
Alva och jag på bussen till stallet!!!!!!!!!!
STOP HÄR SKA VI AV!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag:Nu ska vi se vart ska vi
Alva:Jag tror att vi ska till Stockholms Ridhus.
Jag: Ja det ska vi nog.
Alva: Du är så rolig Anna!!!!!!!!
Nu är vi framme!!!!!!!!!!!
Först hjälper vi Erika att sätta på benskyden.
Sen skötte jag Froy!!!!!!!!!!1
Sen kollade vi på när Hedda Erika Sara Agnes Hedda och Linnea hoppade.
Nu tar vi 55 hem efter en bra dag i stallet!!!!!!!!
Nu ska vi av!!!!!
Alva:Ska vi
Jag: ja det ska vi Alva
Efter det tar vi 4
Och sist tar vi 44 till ruddammen där vi sen går av och går hem.
Ni kanse undrar hur busschaförerna reagerade. Jo det ska jag berätta alla utom den som körde 44 var frågade i fall det blev ett bra foto. Men på 44 sa han att har ni frågat i fall nii får ta kort.
Han var taskig men anars var det en bra resa.
Jag tror att det här var väldigt långt inlägg.

Dagens hästar

Cassie är en lat häst som man får vara bestämd på.Cassie är en söt och trevlig häst. Jag har ridit henne 3 gånger och den sista gången ramlade jag av men det var inte hennes fel utans Baileys fel.Cassie heter igentligen Cassiopeja och har inte ståt så länge på stallet. Jag skulle rekomendera Cassie till dom som gillar att vara bestämd och lite lungn.
Nisse är född 1993 och är ganska gamal. Nisse är en mbr valack och är 1,65 i mank höjd. Jag har inte ridit Nisse någon gång men han verkar lite seg och lat så man måste nog ha spö.Nisse är en snäll och fin häst han blir inte riden så ofta längre han går bara runt stallet lite. Jag skulle rekomendera Nisse för dom som är lätta och kan banka på lite men jag tror att man inte får rida honom nu han har ont i sin fot:(

Dagens hästar

Bo-J heter igentlingen Boyence.Bo-j är en svart valack och är född 1994 han är lite äldre. Bo-j är snäll men stark. Bo-j kan vara rädd för hinkar t.ex. Bo-j är 1,62 i mank höjd. Jag har inte ridit honom. Bo-j är ganska stor och kraftig. Jag skulle rekomendera Bo-j till några som är ganska stora och starka.
Pompom är en mat glad häst!!!! Pompom är en brun valack han är född 1996. Pompom är en fin häst han är 1,73 i mank höjd.Pompom har jag inte ridit men skulle gärna villa. Pompom går i hagen med Froy och Han kan vara lite busig även fast han är lite gamal. Jag skulle rekomendera Pompom till dom som har ridit lite längre och dom som är vuxna.

Hjälp

Har varit i stallet och haft lite kul (hahaha) men mitt förr förra inlägg blev lite failat så någon som har några tips på hur man bloggar bättre? Kommentera!!!!


Bussen

Sitter på bussen med Alva,Maria och Vega. Vi ska gå av på nästa Oxtorgsgatan. En liten fråga vilken dom här tunnelbanorna ska jag gå på? 1:välingby 2: Häsellby strand 3: åkershov 4: alvik Det var dom // Anna

Nästa: skolan :(

Ska gå till skolan nu. Tråkigt!! Men ska träffa Anna på bussen så lite roligare blir det. Sen ska vi till stallet som vanligt och fota dagens hästar :). Hejdå


Har inte hunnit

Ja som ni kanske har märkt så har varken Anna eller jag bloggat sen l lördags/fredags men har haft fult upp.
FREDAG:
I fredags så var jag i skolan och sen gick jag till dansen och sen gick jag hem Och villade lite. Sen en timme senare så gick jag till världens bästa kalas ;) först spela vi bowling sen gick vi hem till Anna och hade askul. Ett litet skämt som jag kom på hemma hos Anna: hur tillagar man kokainet?
SVAR: man kokar inet HAHAHA garvar asmycket åt de dåliga skemtet. :)
PS:
LÖRDAG:


Du är så gullig

Alva du är verkligen gullig Älskar dig!!!!!!!!!!! I dag ska jag och Alva vara i stallet hela dagen jippi Lite gamla bilder på Santa
Foto av Emilia och Anna

Hoppas du blir GLAD!!!


Neeej

Nu ska jag inte berätta om min rubrik men idag så var Anna och jag ju i stallet och tog foton på Åse och Hannibal. De var ganska svårt men gick bra. Men nu ska jag berätta om min rubrik. Jag ska göra massor av läxor eller det är religion och vi ska läsa 10 sidor om kristendomen och sen svara på 12 frågor jobbigt!! Några förslag på bilder jag kan lägga upp?

Ps: bilden kallar jag "vi fem" som är på Anna, jag,Donna, Froy och Santa. :)


Dagens hästar

Hanibal är stockholms största ridskolehäst. Hanibal är född 1992 och är en fux valack. Hanibal är 1,78 cm i mank höjd. Hannibal är stor och snäll. Hanibal är ganska mycket framåt. Jag har inte ridit Hanibal men en i min förra ridgrupp red Hanibal. Jag rekomenderar Hanibal till dom som är modiga och har ridit ett litet tag. Han kan bli lite sur men gör inget.
Åse är en D-ponny. Det finns inget om när hon är född. Åse kan vända rumpan till när man ska fånga henne och man kan springa runt med henne i boxen ett tag men hon sparkas inte eller något så det är bra.När man ska fatta gallopp kan  det bli jätte snabb släng trav men då får man ta i så att det blir gallopp.Åse har jag ridit några gånger och hon är jätte bra!!! Jag rekomenderar Åse till nybörjare och dom som har ridit länge.Åse är jätte snäll!!!!!!!!!!!!!!!

Idag...

Idag ska Anna och jag till stallet och Anna ska sköta Froy med sina nya fina saker. Och så ska vi fota dagens hästar också :) och de är Åse och Hannibal! Vi hoppar över Santa och Donna för vi har så mycket bilder på dom. Men igår tänkte jag skriva men jag han inte. Skriver lite senare idag tror jag. :)

PS: hittade en gammal bild på Santa:)

RSS 2.0