Kusiner

Idag så kommer mina kusiner de ska bli jätte kul. Vi har städat huset duschat och gjort i ordning oss tills dom kommer dom stannar nog till lördag men jag hoppas att dom stannar längre jag har totalt 5 kusiner en som är 20 en som är 13 och en som är 10 och en som är 9 och den minsta är 2 och ska fylla 3 :) kommentera hur många kusiner ni har!!!!! Snart ska jag äta frukost och sen diska. Dom kommer inte Förns på eftermiddagen.


Japp

Som jag trodde jag han inte lägga upp vad jag fick men jag gör de nu :) jag fick ett nattlinne,tröja,tajts, armband, smyckeskrin och ett hår band. Idag så ska jag faktiskt inte ha gäster men på torsdag kommer mina kusiner och som ska sova över. Men idag ska jag bada spela kubb och sen leka med mina kompisar som kom till blidö i går.


Dusch och om dagen

Japp snart ska jag in i duschen så jag gör ett snabbt inlägg. Idag så ska jag leka med våra kompisar som kom ut i går. Och sen så har vi gäster som kommer och så firar vi alla att vi heter Kristina eller Kerstin jag heter Kristina och min lilla syster heter Kerstin. Så vi kommer fira med presenter tårta bullar och ett glatt humör!!!!! De ska bli så kul jag bloggar om vad jag fick sen (ifall jag hinner) igår förresten köpte jag ett par dans shorts och en kofta. Koftan är köpt på dogger i Norrtälje och shortsen på hm i Norrtälje.


Nu är jag på väg

Japp så där så sitter man i bilen till Norrtälje och fryser :( jag sitter på första färjan och kollar ut. Mormor följer också med så vi får väll äta lunch på ett glas i fall ni vet vart de ligger :) Det är faktiskt bara 13 dagar kvar tills jag och Alva ska på ridläger jag längtar <3 Vet ni något bra tidsfördriv i bilen jag har några förslag. 1 lyssna på musik 2 leka matlisan 3 leka titta ut leken De finns varianter på dom här men i Fall ni kan någon lek kommentera :) /////Anna


Idag

Så bär de av till Norrtälje och handla mat och så i fall jag hittar ett vatten skydd till mobilen ska jag försöka fixa de också. Men vädret idag verkar inte bli så bra jag tittade just ut genom de och de blåser och regnar lite:( men ja ja vi ska ju inte bada idag så då spelar de ingen roll för vi är ju i Norrtälje. I natt har jag sovit jätte bra så jag ska nog kunna vara snäll idag god morgon förresten till alla som läser bloggen!!!!!


Tja

Tja alla bloggare idag blir de en bad dag för mig tror jag de ser ut som de med. Ni vet inte hur mycket jag saknar min lilla ponny och min stora häst och min underbara kompis dom är mitt hjärta älskar er alla <3<3 Man kan typ inte få upp några bilder på mobilen så de får bli utan bilder men jag provar och ser varje inlägg :) jag vet inte men jag tror att jag ska gå och klä på mig och kanske cykla en tur vet inte de vore skönt faktiskt. Jag tror jag gör de faktiskt hej då ////Anna


Hello!!

Hej nu har jag lite internet på landet. Jag sitter i köket och har precis kollat in www.pownieskvaller.blogg.se och såg att vi hade vunnit landet runt tävlingen! :) jippie!!! Kolla in bloggen. Har inte skrivit på så länge på grund av internet problem men ska bli bättre nu!! Snart blir de augusti och då blir de ridläger med Anna! Gud vad jag saknar henne!!! Puss!! Donna saknar dig!! Puss!!!:) Fräkniga jag!


Hej

Idag så ska jag inte på seglarläger men istället så kommer mormor till oss och sen blir de väll lite spel och sånt jag vet faktiskt inte men man får se. Just nu så vaknade jag och sitter och ser på tv :) snart ska jag äta frukost.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3238975/images/2012/pic_500a51b2ddf2b31d0a00075a.jpg" class="image">


Dagens planering

07:00 Gå upp 09:15 seglarskolan börjar 10:25 knopptävling 11:00 lunch 12:35 kappsegling 12:55 fika i klubbhuset :) 15:00 ska jag åka till pappas och mamma vänner med båten Tiderna stämmer inte korrekt men de blir ungefär så här!!!!!!!!! I bland går de inte att ladda upp bilder och de suger ////Anna


Snart

Snart ska jag till seglarskolan och jag tror att vi ska kapsejsa. De ska bli så kul ni kanske undrar vad jag seglar för båt. Jag seglar optimist och en Triss de är jätte kul!!!!!! Och efter seglarskolan så ska jag till mammas kompis med båt men vi ska inte sova över för imorgon ska jag till seglarskolan och ha kappsegling och knopptävling. Förra året vann jag knopptävlingen och sen så vann jag över vår tränare David på en knopp så att jag fick en glass igår av honom. Vi hade roddtävling och mitt lag vann. De var tre lag och fyra i varje men vi vann iallafall:)


Today

Idag har jag varit på seglarläger i gen de var jätte roligt. Men de var lite jobbigt för på förmiddagen så var de helt vindstilla och på eftermiddagen åskande de och blixtrade. Sen så cyklade jag hem och värmde mig sen så har jag stått på händer och badat lite. Idag var de 18 grader i vattnet inte så varmt. Och vädret berättade jag ju om i början!!! Snart ska jag äta middag i dag blir de lax och potatis. Sen så ska jag iallafall se på allsång på Skansen.


Japp nu är de dags

Ja nu ni så är de dags att gå och lägga sig.Jag vet att de kan vara lite tidigt men de är bara för att jag ska hinna med att duscha och göra mig i ordning tills kl 08:45, då vi ska åka till kyrkan här på mitt landställe jag ska nämligen på seglarläger den här veckan så då måste man sova bra så man orkar.


Frukost

Snart blir de frukost och idag så blir de bacon och ägg de blir säkert jätte gott. Sen så blir de puffar och mjölk till frukost. Just nu sitter jag och kollar på tv . Dagens väder ser ju inte så lovande ut tyvärr iallafall inte här på Blidö:( men jag kommer väll spela dragonvalle tror jag som vanligt nu för tiden.


Ja idag

Ja idag så ska jag bada och måla knutar och sen så vet jag inte mer kust nu har jag precis diskat och ska snart gå ner till sjön:) ////Anna


Allsång på skansen

Ja nu sitter jag med min familj och kollar på allsång på Skansen. Jag hörde att bland annat att Loreen och Charlotte Perellie men jag tycker att de är dåligt att Lotta på Liseberg och allsången har samma artister samma vecka. Men de kanske bara är jag vet inte. Kommentera vilket program som ni tycker är bäst:)


Idag

Idag har de hittills varit en dålig dag regn och blåst och kallt:( nu ska jag snart äta lunch jag undrar vad de blir!!! Jag har bakat en chokladkaka och sen så har jag bara tagit de lugnt och suttit framför tv med mobilen. I morgon bar de av till Norrtälje och där blir de en heldag med shopping ;) längtar <333 ha en bra dag allesammans. En liten bild på mig när jag badade:)


Hej allihopa

Idag nu på morgonen har jag uppdaterat appen så då funkade de. Jag har blivit väldigt irriterad av att den inte har fungerat men nu så kan jag börja igen. Inatt drömde jag om Santa och Froy att de hade blivit höst och Alva och jag fick vara med dom och gosa jag saknar alla hästar och alla underbara personer men mest så klart Santa Froy och Alva.under sommar som har varit redan har jag varit hos mormor och på landet med farmor och farfar och nu så har pappa sommar lov och mamma har de på onsdag men jag önskar er alla en mysig sommar.


Sommar

Snart kommer jag åka ut till landet. Och de betyder att jag inte kommer blogga . Ibland kanske jag kan få interneeller nåt men de kommer inte vara så ofta. Tänkte skriva vad jag ska göra ungefär:
• bara vara på landet typ två veckor 
• åka till Örebro när min bror spelar fotboll
• ridläger med Anna längtar :)
Vara lite på landet :)
 
 
Hejdå! 
//Alva (kan inte ladda upp bilder)
 

Snart hemma

NuNuuuu är jag snart hemma från min helg i vesterås. Min bror har spelat fotboll. Det har varit ganska kul. Men jag har inte kunnat blogga eftersom blogg.se appen är  fortfarande paj. Men jag är inne på internetet nu och de funkar bra. Förlåt för dålig uppdatering ;)
 
 
//alva




RSS 2.0